14.7.2011

Treenaillaan ja hengaillaan

Loma on ihmisen parasta aikaa... :D

Tiistaina oli paimennuspäivä Kaisalla. Kami osallistui paimennukseen, Led hengaili mukana. Eka sessio otettiin pikkutarhalla: vaistonvaraisen kuljetuksen aktivointia pujotelleen tötsiä vilkkaan lauman kanssa. Sitten samaa poispäin ajaen. Ihan ok setti. Sitten tehtiin laitumella 1-luokan kisaradan omainen rata, vähän tosin lyhyempi haku, about 60m. Menin haussa puoleen väliin avustamaan, nosto suht ok. Suppeahan se kaari aina vaan on... Poispäin ajossa saatiin pari kertaa hienosti lauma pysäytettyä, niillä oli nimittäin KOVA veto kuljetussuuntaan, kolmannella kerralla olin vähän myöhässä ja pääsivät karkaamaan laitumelta poistumisaukolle, jossa Heili ne pysäytti. Jatko ihan ok ja häkitys hyvä. Kolmas treeni oli sitten nostoja "ihmisryhmässä" eli tolppaihmiseen/koiraan reagoimattomuustreeniä ja sitten hakuja. Suppenee vaan toistoissa lisää, huoh.

Illalla mentiin Nallikalliolle seurustelemaan ja syömään. Led sai painia Huuman kanssa ja Assi-pennun kanssa. Ja sehän riekkui! Kyllä uni maistoikin taas kotona.

Tänään alkoi Kamilla Kaisan toko-kurssi ja Ledillä pentukurssi. Kami teki liikkeestä jääviä, pääpaino istumisissa. Ihan jees. Noutoja tehtiin kanssa, metalli on taas vähän vaikea. Vaatii korkean vireen niin onnistuu. Treeniin!

Pentukurssilla puhuttiin teoriaa ja sitten pennut saivat harjotella luopumista (/ei-sanaa), vieraan tervehtimistä luvalla & kopelointia ja toisten kohtaamisia. Ledi oli kivan rauhallinen ja kontaktin haluinen. Osaa se olla fiksu, kun vieressä ei ole Kamia missä roikkua...

Maanantaina Ledi oli toisella rokotuksella. Painoa 11 kg. Ja tänään huomasin, että ensinmäinen hammas on lähtenyt! Alhaalta keskeltä oli kadonnut yksi, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti