19.10.2011

Kuulumisia

Ledi on edelleen "saikulla". Nyt sentään uutta kynttä on alkanut kasvaa ytimen suojaksi, mutta on se vielä osittain paljaana.

Kami on lähinnä aksaillut. Tiistaisin viikkotreeneissä ja perjantaina käytiin tekemässä pientä omatoimitreeniä yhden pienen koirakerhon hallivuorolla. Samaisen koirakerhon toko-treeneihinkin päädyin mukaan maanantaina. Ledi sai tehdä vähän seisomisia ja perusasentoja. Kami teki paikallamakuuta, liikkeestä seisomista ja ihastutti seuruullaan :D

Viime lauantaina kisattiin ATT:llä kolme starttia. Ekana oli hyppäri, ihan jees menoa, mitä nyt pääty yhteen väärään putkeen:Tokalla radalla oli kinkkinen aloitus. Moni koirakko kämmäili keppejä edeltävällä takaakiertohypyllä. Tätä kohtaa itsekin jänskätin, sen tiesin heti, että valssaamaan en hypyn jälkeen ehdi enkä persjättöäkään uskalla yrittää. Kerrankin se oma valinta osui nappiin ja kohta meni oikein kivasti. Harmi vaan, että radan lopulla luulin ehtiväni takaakierron jälkeen valssaamaan, mutten ehtinyt. Tajusin kyllä, etten ehdi, mutten saanut liikuttua koiran alta pois ja rima tuli alas.Kolmas rata olikin sitten profiililtaan sellanen, ettei ollut mitään jakoa. Kaksi kieltoa ja okserin rima saatiin saldoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti