22.10.2011

TopTeam-valintatilaisuus

Tämä päivä vierähti TopTeamin valintatilaisuudessa. Lyhyesti sanottuna TopTeam on Suomen Agilityliiton valmennustiimi. Valintatilaisuuteen päästiin tulospisteiden perusteella. Haettua tuli oikeastaan vain siksi, että se oli niin kovin helppoa ja hauskaa, piti vaan tarkastaa tuloksensa yhdeltä sivustolta ja klikata Lähetä :p Niin sitä sitten päädyttiin valintatilaisuuteen...

Ekana osiona oli 17 esteen hyppäri, joka mentiin kolmeen kertaa. Juha Orenius ja Jari Suomalainen tsekkasivat suoritukset, antoivat ohjeita joihinkin kohtiin ja yrittivät sparrata nopeampiin suorituksiin. Kamihan tykitti vauhdilla, heti ekalla yrityksellä saatiin kuulemma ihan kärkiaikoja :D Yksi rima tosin tuli alas... Tokalla kerralla tuli taas joku rima, mutta aavistuksen nopeampi aika. Kolmas yritys jäi kesken, kun meni kepeille tokaan väliin, mutta saatiin vielä "bonusyritys", kun tykkäsivät Kamin vauhdista ja menosta niin kovin. Neljännellä yrityksellä saatiin taas vähän nopeampi aika, mutta taas joku rima lensi... Kami esitti siis ihan omaa tasoaan, räkä poskella täyttä vauhtia, rimoista viis... Kommentoipa Orenius aikaa semmosellakin kuvauksella kuin kansainvälistä tasoa :) Vielä kun saisi saman suorituksen puhtaalla radalla, kuten toiset teki useampaan kertaan...

Pienen huilin jälkeen oli kontaktien testausosuus. Siinä oli neljä ratapätkää, jotain 10-15 estettä jokanen ja paljon kontaktien suhausta. Me ei vaan päästy edes kontaktille asti: tokan hypyn jälkeen Kami veti kumoon ja rupesi ontumaan vasenta takasta :( Paska homma! Ja mun vika se ihan täysin oli, en varoittanut käännöksestä etukäteen... Toivottavasti kyseessä olisi vaan joku lihasvenähdys.

Oma osuus jatkui kuitenkin vielä fysiikan testauksella: lihaskuntotesti ja sen perään 2 x 300m juoksu. Kyykkyjen jälkeen tuntu reisissä jo aika kivasti, selkä- ja vatsaliikkeiden jälkeen tuntu jalat ihan pökkelöiltä, olipas kiva lähteä juoksemaan... No tuli sekin vedettyä niin hyvin kun pystyi, eiköhän sitä nyt ole saunan ansainnut. Rankka päivä kyllä oli, kun homma oli vielä pahasti myöhässä ja itsekin tuli otettua koira liian aikaisin lämppäilemään ja sitten sitä saikin liikuttaa tunnin verran ennenkuin pääsi radalle. Ja taas jäähdytteleen ja lämppäileen ja jäähdytteleen, ei paljon itselle huilia tullut. Mutta tulipahan liikuttua!

Sitten jäämme odottamaan tuloksia. Voi olla, että päästään porukkaan, voi olla että ei. Katsotaan nyt miten suhtautuvat siihen, ettei päästy kontaktiosuutta tekemään. Ja miten se vaikuttaa, että Kami tykitti kovaa ja menosta tykättiin, mutta rimat lenteli. Ne paremmat kun tekee saman virheettä. Mutta ihan hyvä fiilis, ei jälkikäteen ajateltuna enää tunnukaan, että oltais oltu ihan väärässä paikassa, kyllä meilläkin näköjään porukkaan mahkut on. Mutta tällä hetkellä tärkeämpää on saada Kami taas kuntoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti