23.4.2012

Janakkalan kisat

Jotenkin tuntuu, että mun blogi toistaa itseään… Keskiviikkoisin päivitän tiistaisten agitreenien tapahtumia ja maanantaisin viikonlopun kisat. Eikä kummassakaan päivityksessä ikinä mitään uutta… Mutta nyt on siis maanantai ja aika päivittää lauantaisten Janakkalan kisojen tapahtumat.

Janakkalassa saatiin korkata ulkokisakausi! Sää oli oikein kiva, aurinko paisto ja oli lämmintä. Tuli jopa hiki. Kenttäkin tuntui hyvältä.

Ekaksi oli hyppyrata. Aika jees menoa, mutta lopussa Kami tuli ohi putkesta. Höh ja pöh, olisi sen nyt sinne pitänyt upota… Ja aikalailla näköjään taklasi keppien jälkeisen hypyn siivekettä, ihme, ettei rima tippunut.Tokalla radalla oli kanssa hyvä meno. Harmi vaan, että puomin ylösmenolta tuli vitonen :( Alun valsseista olen tyytyväinen, ei paljoa valunut!Viimesellä radalla tehtiin pieni experimental test ja hetsasin Kamia ennen lähtöä ja lähdössä. Ihan vaan kokeillakseni, että räjäyttääkö se kaikki esteet :D Harmi, että video alkaa vasta siitä, kun Kami on käsketty istumaan, ennen käskyä se kenotti ihan maanisena, kun vähän kuiskuttelin sille, että ”mennääks radalle”. Ei se räjäyttänyt esteitä, mutta kadotin koiran neloshypyllä ihan täysin. Tarkoitus oli pyörittää siivekkeen ympäri, mutta Kami lukikin viskileikkaukseksi ja kiersi toista kautta. Hetken ehdin ääneen ihmetellä, että ”missä se on?”, kunnes osui taas koira näköpiiriin ja jatkettiin rataa. Hösellyksestä huolimatta nollarata ja sijoitus 3.Tulosriviksi siis 5-5-0.

Nyt saattaa tulla blogiin myös jotain uutta päivitystä, kun torstaina startataan paimennuskausikin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti