8.4.2012

Pääsiäisen kotikisat - ja iso blääh

Taas syö naista. TSAU:n kisat  perjantaina meni ihan kivasti ja oli taas jo luottavainen fiilis meidän osaamiseen ja siihen, että se tuplanolla on mahdollinen, mutta nyt tiputtiin taas toivottomuuden syövereihin. Kyllähän se tupla nyt olis jo tähän mennessä pitänyt saada jos on tullakseen! Ja KAIKILLA muilla tuntuu olevan ne nollat kasassa... Asia, jonka ei pitäisi omaa mieltä liikuttaa, mutta joo, hajoillaan nyt siitäkin.

ATT:n kisoissa oli tänään tuomaroimassa Eeva-Liisa Pohjanen. Vähemmän tavattu tuomari näillä seuduin ja perhana kun oli kimurantit radat! Ihan hyvällä tavalla joo, mutta kyllä tuloslistassa huomasi, että jotain "erikoista" on ilmassa. Lähemmäs 70 maxia oli kisassa ja ekalla radalla tuli vaivaiset neljä nollaa, tokalla viisi. Hyppärillä niitä sentään tuli vähän enempi. Radoissa nyt vaan oli semmosia kinkkisiä pikku jekkuja.

Ekasta radasta suoriuduttiin suht kivuttomasti, yksi rima tosin tipahti. Tämä menee kyllä ihan ohjauksen piikkiin, ei koira tosta kohtaa vaan kyennyt enää hyppäämään kunnolla.Tokalla radalla hyllytettiin heti tokan esteen jälkeen. Ekana lähtijänä olin siis suunnannäyttäjä ja valehtelematta reilusti toistakymmentä koirakkoa teki täsmälleen saman ohjauksen ja saman mokan :D Hyllyn jälkeen loppurata olikin vähän hulvatonta menoa...Kolmantena oli hyppäri, ei helppo kakku tämäkään. Alussa tuli kolmosella rima alas, sitten puolen välin paikkeilla jäi yksi putki välistä, tulokseksi siis hyl.Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti