8.6.2012

Hienoja koiria mulla!

Nyt on taas tosi hyvä fiilis molempien koirien osalta!

Eilen Ledillä oli ekat pienryhmätreenit ATT:llä. Kouluttaja oli mulle ihan uusi tuttavuus, mutta ensi kokemuksen perusteella ainakin olen todella tyytyväinen, että tähän ryhmään pääsin! Ja Ledi, se oli vauhdikas ja näppärä! Ei se ole koskaan noin pitkää rataa mennyt ja rimatkin 55 cm, mutta hienosti paineli menemään! Alussa meinasi vähän mennä muutama kaarros pitkäksi, kun en ollut ihan tämän vauhdikkaamman Ledin kanssa sinut, mutta saatiin sekin sujumaan. Kepeillä oli ohjurit ekassa ja vikassa välissä, hyvin nekin sujui radan osana. Kehuja Led sai sekä vauhdista ja kuuliaisuudesta että hyppytekniikastakin. Taitava pikkukoira!

Jaa niin, oli Led muuten tiistaina Auran Nuuskujen epiksissäkin ja meni ihan kivasti. A oli normaalia kapeampi, enkä huomannut sitä ohjata kunnolla, joten tuli ensiksi ohi ja jostain syystä törmäsi kahteen rimaankin. Mutta kulki kovin kiltisti kuitenkin.

Tänään alkoi puolestaan perinteinen kennelleiri. Paimennettiin koko päivä. Kamilla ja Ledillä oli omat treeninsä ja lisäksi itse vedin muille treeniä, joten aikamoinen aktiivipäivä! Ja Kami avusti ryhmien siirroissa yms. joten sekin on aika puhki.

Kami teki mm. helpotetun ykkösluokan radan, haussa autoin puolivälistä, mutta muuten aika kivaa menoa. Varsinkin poispäinajo, kunhan päästiin rytmiin. Ja jätkä on saanut taas talvitauon jäljiltä itsetuntonsa takaisin, kaikki haastavammatkin laumojen siirrot ja varikkoirrotukset sujui kuin vettä vaan. Se on työkoira se!

Ledi teki pari nopeata sytyttelyrundia. Molemmilla kerroilla vaati hetken, ennen kuin innostui hommasta, mutta jahka homman hokasi, teki oikein siistiä työtä. Kai siitäkin paimenen saisi, jos vaan jaksaisi...

Huomenna jatketaan samoissa merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti