28.6.2012

Mitäs sitä on tehty...


No vähän paimenneltu ja aksailtu. Ja juhannuksena juoksutettiin meillä myös hoitokoira Jaskaa. Aika sulonen bc-tyttö. Harmi vaan, että Jaskan anturat kului puhki heti perjantaina ja sen myötä Jaska joutui pakkolevolle ja kainalokoiraksi. Hoiti se senkin homman hienosti :)


Viime viikolla paimennuksessa Kami treenasi poispäinajoa, eilen tehtiin pitkää hakua ja pientä radanpätkää. Haussa hetken jo luulin, että nyt upposi paine hyvin, kun koira lähti ihan aidan viertä etenemään. Harmi vaan, että aidanvierustalla tuli vastaan varikko, jossa lampaita ja koira hämääntyi ihan täysin: "nämäkö pitää tuoda?" Seuraavat 5 min koira hyppi keskellä peltoa vuoroin kohti varikkoa ja vuoroin kohti haettavaa laumaa. Mutta oli niin hämillään, ettei kyennyt kuin toljottamaan... Huoh. Uusi yritys, kunnon näyttö oikeaan suuntaan ja ilman mitään pois-käskyjä niin koira uskalsi hakea lauman. Muu osuus ihan ok, vähän tosin koira oli epävarma. Yritettiin vielä lopuksi toista hakua, mutta meni ihan yhtä hämilleen kuin ekassa, huoh. Kiva saattaa koira moiseen epävarmuustilaan muutamaa viikkoa ennen koetta...

Sitten ne aksailut: Ledi on pari viime kertaa tehnyt keppejä ilman ohjureita, hyvin menee :) Puomikin oli viimeksi aika vauhdikas ja renkaan se on nyt ainakin jotenkin sisäistänyt.

Kamikin pääsi tiistaina tekemään rataa. Puomi edelleen hieno, mutta kepit avokulmasta, argh. Ei katsonut YHTÄÄN mistä alkaa vaan joka kerta jostain vaan sisään. Ei auta vaikka paikaltaan lähetän liikkeelle. Lopulta tehtiin muutama toisto ohjureilla, sillon sentään osu oikeaan väliin, mutta tuskin olisi ilman niitä edelleenkään osunut, en jaksanut edes koettaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti