10.9.2012

Tason tarkistusta epiksissä

Perjantaina käytiin epiksissä tsekkaamassa mitä laitetaan treenattavien listalle. Hyvin tuli ilmi varsinkin Ledin heikkoudet.

Mölliradalta muistui mieleen, että vinoja hyppyjä täytyy muistaa treenata. Tämän olen jo aiemminkin huomannut, mutta jäänyt treenaamatta. Mölliradan pölhöilyt:


Avoimessa menin ensiksi Kamin kanssa. Pitkä odottelu yhdistettynä siihen, että Ledin kanssa oli jo käyty aksaamassa, sai Kamista vähän vielä normaalia "villimmän". Yksi rima lensi, yksi hyppykuvio meni plörinäksi ja ne keinun ja puomin ylösmenokontaktit, huoh. Puomilta karjaisin koiran takaisin niin, että taisi pikkulinnutkin tipahtaa puista... Laitetaan nyt sekoiluvideokin esille:


Ledi veti avoimen radan yllättävän hyvin. Varsinkin kepit vaikealla lähestymisellä ja vielä takaaleikkauksella! Muuri oli taas hurja, se piti ensiksi kiertää. Treenilistalle nyt paljon muuria!! Ja keinua reppana ei tunnistanut keinuksi ja teki kunnon lentokeinun, keinu siis kanssa treenilistalle, että tulisi tutummaksi. Ja kai sitä vois okseriakin ottaa välillä radalle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti