26.9.2012

Väkisinpuettu

Ledi on taas vähän pöksö. Sehän inhoaa yli kaiken kaikkea puettavaa: takki, heijastinliivit tahi valjaat. Panta sentään on ok. Nyt syksyn tullen on taas alkanut heijastinliivikausi ja se on ihan kauhian pal raskasta pikku-kelpille. Liivit annetaan pukea kyllä, mutta koira lähestyy korvat luimussa, häntä koipien välissä kuin teuraaksi joutuva. Eilen tämä liivikammo vaan sai uuden ulottuvuuden: annoin koirille iltaruokaa ja Ledi ei kyennyt istumaan saadakseen ruokaa. Ei voinut istua eteisen lattialle, koska nurkasta tuijottivat ne karmeat heijastinliivit! Nehän voi hyökätä kimppuun ja väkisinpukeutua pienen koiran ylle. Voi pyhä jysäys. Muutaman kirosanan saattelemana päätyi koira istumaan sinne minne kuuluu ja tänään taidetaan aloittaa jonkun sortin siedätyshoito noita liivejä kohtaan...

Viikonloppuna käytiin TSAU:lla kisailemassa. Märkää, kylmää ja hiekkaista, melko turha reissu. Ekalla radalla koira sinkoili vähän ylimääräisiä mutkia ja hyllytettiin väärällä esteellä aika lopussa. Eka rima tuli muuten kanssa alas, puomin ylösmenoon sentään koski!

Tokalla radalla oli ihan hyvä meno, mutta se puomin ylösmeno loikattiin... Ja puomin jälkeen läsähti ohjaaja, siinä vielä putkelta kielto.
http://www.youtube.com/watch?v=rVwFJPpz91E&feature=share&list=UUDmIumpB1Xn4Br-1B9yy27A

Hyppäri oli aikamoista pyöritystä, mutta kohtalaisen hyvin siitä selvittiin. Typerä kielto vaan putkelta, kun lähdin itse ryysimään kepeille ennen kuin koira upposi putkeen.
http://www.youtube.com/watch?v=v3Ov_wZYaHc&feature=share&list=UUDmIumpB1Xn4Br-1B9yy27A

 Eilen tiistaitreeneissä oli aika kieroutunut rata:
Mutta kohtalaisen hyvin siitä selvittiin! Oli oikeestaan aika hauskaa! Ledi meni taas Katjan kanssa, eikä enää paljoa mun perään kysele. :) Lepakko veti kanssa ihan sikahienoja pätkiä! Ja Katja ja Tiina ystävällisesti opetti sille poispäinkäännöksen ja putken leijeröinnin (kohta 11-13), hyvä hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti