17.9.2012

Kas vain, tuplanolla!

Oh, se on sittenkin mahdollista! Saada tuplanolla siis!

Lauantaina kisattiin kotihallissa, tuomarina Eija Berglund. Kivat radat Eija oli tehnyt, ei paljoa nollia tipahdellut, mutta radat ei kuitenkaan ollut millään tavalla älyttömiä. Oikein kivan haasteellisia siis.

Eka rata oli aikas nappi suoritus. Mitä nyt Kami pelotteli useammalla hypyllä vähän kolistelemalla niitä... Loppusuoralla, tai siis kiemuralla, alko ohjaajaa vähän jänskyttämään ja tuli ehkä vähän hosuttua. Mutta nollana maaliin! Sijoitus 4.
http://www.youtube.com/watch?v=xCb5peQIS-A&list=UUDmIumpB1Xn4Br-1B9yy27A&index=5&feature=plcp 
 
Tokalla radalla oli aika jänskä keppien aloitus, oli meinaan vieressä hyppy aika tyrkyllä. Kamikin oli sitä jo menossa hyppäämään, mutta kilttina koirana totteli hätäkarjaisua ja suuntasi tiensä kepeille. Eikä se hutjake ihan tainnut keinun ylösmenolle osua, mutta koska tuomari ei siitä virhettä tuominnut niin nolla se oli. TUPLANOLLA!
http://www.youtube.com/watch?v=wd_dzeKEklo&list=UUDmIumpB1Xn4Br-1B9yy27A&index=3&feature=plcp

Kolmannen radan jännin kohta taisi olla alun putki-puomierottelu kovasta vauhdista. Kami löysi kyllä tiensä puomille aivan oikein, mutta sen verran vauhdilla tultiin, että kontaktin yli loikattiin komiasti... Jätin karjumatta koiran pois puomilta, koska ajattelin sen sitten hämmentyvän siitä, että eikö puomille olisi saanutkaan mennä... Pari hyppyä tuli kanssa hypättyä väärinpäin, ihan ohjaajan puutteellisen ohjauksen takia. Mutta ihan kiva rata silti.
http://www.youtube.com/watch?v=GhHCazUFd1c&list=UUDmIumpB1Xn4Br-1B9yy27A&index=1&feature=plcp

Pitääkö vielä odottaa, että saa ne loput neljä yksittäistä nollaa haalittua vai joko saa ruveta suunnittelemaan ensi kesälle SM-kisareissua?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti