7.1.2013

Eckerö-hurmaa

Olipas kiva "ulkomaan" kisamatka Eckeröööhön! Perjantaina lähdettiin aamulaivalla, koirat oli ekaa kertaa laivassa ja se oli niistä ihan jees. No enpä muuta odottanutkaan.

Meillä oli mökki vuokrattuna Eckerön Skagista Eevan ja Armas-kelpien sekä Jennin ja Eino-bortsun kanssa. Hyvin tuli poikaporukka toimeen. No mitä nyt Einon nuoren miehen itsetunto ei ihan kestänyt Kamin egoa vaan sille olis mökissä pitänyt päästä vähän aukomaan päätä, mutta sopeutuvaisia otuksia kaikki olivat. Armas puolestaan fanittaa Kamia ihan kauhiasti. Pitäisi päästä koko ajan lähelle kutsua leikkimään. Jos Kami on armollisella tuulella, se antaa Armaksen häsätä mitä häsää, välillä vähän pysäytetään sitä ulkona. Ja sitten kun Kami oli väsyneempi kisapäivän jälkeen, niin ilme näytti siltä, että Armaksen on paras pysyä kauempana ;)

Lauantain kisapäivän aloitti Ledi. Ekalla radalla oli vähän hankala alku ja siinä saatiinkiin kolmos-hypyltä kielto. Toinen kielto tuli pelottavan näköiseltä renkaalta, mutta oikein mainio kisauran aloitus tämä oli.


Toisella radalla tuli kanssa kaksi kieltoa. Tai oikeastaan ekassa kohdassa virhe annettiin kosketuksesta, mutta olisi se voinut olla kiellostakin. Ihan kivaa menoa tämäkin, rata oli ykkösten radaksi aika haastava!


Iltapäivällä oli sitten Kamin vuoro. Sehän meinas vallan revetä nahoistaan, kun oli joutunut odottamaan autossa ja Ledi oli päässyt renaileen. Oikein hirvitti ajatus sen kanssa radalle lähtemisestä... Mutta Kamipa yllätti: vähän vauhkoa menoa joo, mutta nollalla maaliin!


Tokalla radalla vähän rävellettiin ja siitä hylly.


Ja päivän päätteeksi vielä hyppäriltä nolla! Vähänkö huisia! Nyt Kamilla on täynnä sekä SM-nollat että MM-karsintojen nollat!


Sunnuntaina oli molemmille vielä yksi rata. Kamin kanssa selvitettiin pahat kohdat, mutta sitten ohjaaja perseili persjätön, koira ajautui selän taakse ja vaikka kyseisen hypyn sain vielä kalasteltua niin putken sijasta Kami koukkasi kepeille. Tästä siis hyl.


Ledipä veti omalta radaltaan puolestaan nollan! Eka LUVA-tulos siis. Hienoa pojat!


Paluumatkalla laivalla metsästettiin vielä irtokoiriakin... Hissistä ulos tullessa vastassa oli borter ja borcol (aussi). Jenni kaappasi bortsun, mä lähden terrierin perään. Epeli lähti rappusia pitkin karkuun, mutta vastaan tuli onneksi mandoliinimies, joka kehoituksestani linttasi terrierin maahan ja mä kaappasin sen siitä kainaloon. Toivoen, ettei se saa kilareita ja pure mua... Eeva tunnisti koirat ja lähti etsimään niiden omistajaa, Lasse haki hytistä elukoille meidän remmit ja niin saatiin koirat takaisin omistajilleen. On toi laivamatkustelu elukoiden kanssa aina vähän jännää... :)

4 kommenttia:

  1. Paljon onnea, aivan mahtavaa!
    Nyt on hyvä syy lähteä SM-kisoja katsomaan, kun ovat vielä lähellä, mutta Etelä-Afrikan taidan jättää väliin:)

    VastaaPoista
  2. Mä luulen kyllä, että Etelä-Afrikka mekin jätetään väliin. Ihan vaan kannatusjoukon puuttuessa ;)
    Mutta majoitus Kirkkonummelle täytyykin jo varata!

    VastaaPoista
  3. No johan oli menoa ja meininkiä! :D

    VastaaPoista
  4. Se oli orastavaa sarkasmia. :)

    VastaaPoista