28.1.2013

Ledi, kakkosluokkalainen!

Viikonloppuna kisailtiin kotihallissa.

Lauantaina oli kolmoset eli kolme starttia Kamille. Ekalla radalla tuli pari rimaa ja yksi kieltokin häsellyksen keskellä. Tokalla radalla yksi rima ja renkaan räjäytys. Hyppärillä ”enää” yksi rima, mutta ihan kamalia kaarroksia ja pelasteluja. Ei siis kauhean kehuttavaa... Puomin ylösmenot se sentään tällä hetkellä ottaa, mutta ihan törkeän hitaasti... Plääh. Tässä nyt tokan radan video, tämä nyt oli radoista ehkä se sujuvin. Aika hieno jarrutus muuten lopussa pituudelle ;)Sunnuntaina oli sitten Ledin vuoro kisata. Ja sehän kisasi hyvin!

Ekan radan alku oli meille vähän hankala ja jännitinkin sitä vissiin niin kovasti, että koirakin kulki ihan käsijarru päällä... Putken jälkeen se sentään pääsi vauhtiin. Keinulla meni vähän kaarros pitkäksi ja koira oli menossa kepeille, mutta just sain pelastettua ja nollana maaliin! Sijoitus oli kolmas ja Ledin toka LUVA-tulos.

Tokalla radalla osui heti alussa todella täpärästi puomin ylösmenolle. Osui rajalle kuitenkin, sen näin itse ja näki tuomarikin, muisti nimittäin vielä tästä palkintojen jaossa mainita... Muuten ihan kivaa menoa. Lopussa en uskaltanut A:n jälkeen tehdä persjättöä. Videolta näkyy, että olen sitä jo tekemässä, mutten sitten uskaltanutkaan... Tästä johtuen putken jälkeen olen vähän myöhässä ja muurilta kielto. Tulokseksi siis vitonen. Ja koska nollia ei tältä radalta tullut yhtään, niin päästiin toiselle palkintosijallekin Kamin Entti-pojan perään.Lopuksi oli vielä hyppäri. Oikein hauska semmonen :) Pari kurvia vähän levahti, mutta silti aika riitti voittoon! Ja samalla tuli tietenkin SERT ja siirto 2-luokkaan! Olipas pikkukoira taitavana!


1 kommentti: