2.1.2013

Uusi vuosi, uudet kujeet

Uutta jännää ilmassa... Huomenna viimeinen päivä työpaikassa, jossa on tullut istuksittua 7 vuotta. Maanantaina alkaa arki uudessa paikassa. Ja sitä ennen viikonloppuna kisareissu Eckerööhön ja Ledillekin ekat viralliset kisastartit!

Eilen kävin hallilla treenailemassa itekseni. Kami malttoi kaikesta hetsauksesta ja Ledin treenien katselusta huolimatta ottaa puomin ylösmenon joka kerta oikein mallikkaasti. Mutta malttaako enää kisoissa, se jää nähtäväksi...

Ledi veteli sekä A:lla, puomille että keinulla ihan sikahienoja ja nopeita kontakteja! Tämä fiilis kun säilyisi kisajännityksessäkin niin hyvä olisi. Kerran tosin sain koiran hämättyä kontaktilta pois ennen lupaa, kun kaveri tuli leikkimään tuomaria ja juoksi koiran ohi... Tällä hetkellä tärkeämpää on kuitenkin pitää tuo vauhti ja pysähdys, kuin paikalla odottelu, joten tästä en murhetta ota. Mutta ihan hyvä, että tuli kokeiltua tommostakin häiriötä. Huomenna vielä viikkotreenit ja sitten se on menoa :)

Pitäiskös sitä keksiä vielä jotain tavotteita vuodelle 2013?
Agility:
- Kamille kaksi puuttuvaa nollaa SM-kisoja varten ja SM-kisoissa tavoitteena pääsy finaaliradalle. Ylösmenokontaktit tars saada kisoissakin toimimaan...
- Led aloittaa kisauransa ja toivottavasti etenisi vuoden aikana kolmosiin. Tekniikoita ja itsenäisyyttä pitää vielä hioa, keppivarmuutta kasvattaa jne jne mutta hyvällä pohjalla sen taidot on.

Paimennus:
- Jos nyt molemmat vähän pääsisi ensi kesänä paimentelemaan niin hyvä. Kisatavotteita ei ole.

Ja koska toko kärsii motivaation puutteesta niin ei muita tavotteita taida ollakaan! Toivotaan, että pysyttäisiin terveinä!
Jälkeä voisi kesällä vähän kokeilla, varsinkin Ledille se voisi sopia. Ja loppukesästä/syksyllä yritän päästä Ledin kanssa mennä MH-testiin. Ja ehkä sitä voisi jollain pienellä ulkonäyttelylläkin kiusata. Kami armahdetaan moisesta kidutuksesta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti