6.2.2013

Aksareenejä

Jos välillä jotain treeneistäkin kirjottaisi...

Viime viikolla tiistaitreeneissä ei päästy Kamin kanssa alkua pidemmälle. Kaaho ei välittänyt rimoista ja kun samaa hyppyä oli yritetty lukuisia kertoja, mutta ei vaan malta hypätä niin jätin leikin sikseen. Jos ei huvita keskittyä hyppyihin niin ei sitten treenata ollenkaan.

Lauantaina omatoimitreeneissä Kami tiputti ekalla kerralla tokan riman, sai pannan välittömästi päähänsä ja joutui seinän viereen katsomaan kun Ledi treenaa. Eipä tiputtanut sen jälkeen enää yhtäkään rimaa, ha!

Eilen tiistaitreeneissä oli kanssa ajatus mukana, taidettiin saada koko rata nollana läpi. Lopussa kohelsi yhden riman alas, mutta meni jo väsymyksen piikkiin.  Oikein hyvää menoa noin muuten oli!

Ledillä oli edellisviikolla treeneissä teemana hyppään vaan suoraan ja pitkälle, mutta onneksi viime viikolla osasi taas myös kääntyä hypyillä. Ja meni viime viikolla muutenkin ihan superhienosti! Kontaktit vaatii vaan vielä vahvistelua ja palkkaa. Varsinkin A:lla jos jättäydyn taakse ja palkka ei ole valmiina, niin helposti tipauttaa itsensä pois kontaktilta. Mutta parempaan päin taas mennään, kun olen muistanut palkkailla myös radalla kontakteista eikä vain erillistreeneissä. Da...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti