18.2.2013

Kuulumisia

Viime viikolla taisteltiin Kamin kanssa tiistaitreeneissä taas yhdellä esteellä riman räkimisen kanssa. Kyseessä radan toka este ja päällejuoksu, ei vaan kykene pitämään rimaa ylhäällä. Moneenkohan kertaa se sai pannan päähän ja häädön kentältä, mutta ei paljoa auttanut... Jos olin lähellä hyppyä, tönittiin siivekettä, jos olin kaukana, tuli kiire perään ja läpi riman, huoh. No saatiin se lopulta tajuamaan, että mikä on meininki ja päästiin radalla eteenpäin. Muuten oli ihan suht simppeli rata, pariin kohtaan kokeiltiin eri ohjauksia ja onnistuin toisessa kohdin jopa päällejuoksu-PERSJÄTÖSSÄ. Oho. 

Torstaina Kami pääsi epistelemään avoimen radalle, Ledi huilaili edelleen. Rata oli ihan kivaa posotusta, pysyi jopa rimatkin taas ylhäällä!

Lauantaina koirilla oli vähän tylsä reissupäivä, kun käytiin venemessuilla, mutta sunnuntaina pääsivätkin sekä aksaamaan, että lenkkeilemään Mian lauman kanssa. Myös ihana pieni Kasku pääsi mukaan. Omatoimitreeneissä Kami tiputti taas tokan riman ja joutui heti jäähylle katsomaan kuinka Led treenaa, toimi taas. Ei tullut enää muita rimoja alas. Tein Kamin kanssa myös aika extreme avokulmakeppikuviota, jossa vielä keppien ihan vieressä putkikin  ja ekan välin takana muuri, mutta Kamipa yllätti ja veti joka kerta oikein. Pitihän sitä kokeilla Lepakonkin kanssa, mutta ei se ihan vielä osannut moista, meni toiseen tai kolmanteen väliin...

Sunnuntaina pääsevätkin molemmat otukset kisaamaan, kun Lempäälässä on tarjolla kaksi starttia kaikille luokille, kiva päästä kokeilemaan kakkosten ratoja!

1 kommentti:

  1. Teidät on haastettu - http://mangustilaiset.blogspot.fi/2013/02/haaste-otettu-vastaan.html

    VastaaPoista