12.2.2013

Fyssarilla

Eilen Ledi pääsi fyssarin käsittelyyn ja kovasti jumissa oleva selkähän sieltä löytyi. Siellä jossain ylimenoalueella oli jumia ja SI-nivel kovin liikkumaton. Käsittelyn jälkeen Ledi hetken aikaa käytti sitä oikeaa takajalkaansa ihan samalla tavalla kuin to eli kyllä se kipu sieltä selästä on lähtöisin.

Tänä aamuna katselin, että miksi Ledin näyttää jotenkin erilaiselta, mutta sehän seisoi pitkästä aikaa selkä suorana eikä pienoisella köyristyksellä niin kuin on ollut. Eli jotain ainakin taidettiin saada selästä auki, uusintakäsittely on parin viikon päästä. Eiköhän siitä taas hyvä epeli saada J

Hassua kun Kami, joka etenee aksassa paljon raivokkaammin, ei koskaan ole pahemmin jumissa. Mutta se onkin vapaa-ajalla semmonen löysä lönköttelijä ja palauttelee kroppaansa hyvin. Ledi taas tuntui aina kipittelevän menemään kauhealla vauhdilla eikä tunne termiä rento ravailu ollenkaan. Kyllähän se siis ravaa, mutta ei samalla tavalla rennosti. Ja kuulemma sillä on kaikki lihakset jotenkin ”jähmeämpää" massaa eikä ollenkaan niin pehmeät kuin joillain toisilla koirilla. Kokeillaan lisätä sen ruokavalioon nyt myös magnesiumia ja MSM-jauhetta, josko niistä saisi lisäapuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti