11.3.2013

Puoliturhaa hölinää

Ja missäs taas mennään... Radiohiljaisuudesta huolimatta ei olla heitetty täysin kirvestä kaivoon. Ollaan pohdittu tulevaisuutta, lenkkeilty ja kytätty koirien liikkeitä vainoharhaisesti. Ledi on normaali lentelevä itsensä, mutta Kamilla on takapää edelleen jotenkin jumissa. Välillä keventää seisoessa oikeaa takajalkaa ja liikkeet on takapäästä jäykän näköiset. Ei kuitenkaan suoranaisesti onnu. Ja haluaa myös riehua Ledin kanssa ja jahdata sitä pelloilla, ei se siis mitenkään kamalan kipeä ole.

Kamilla on tällä viikolla fyssariaika, Ledillä ensi viikolla. Pääsiäisenä ollaankin reissussa, mutta elättelen toiveita, josko pääsiäisen jälkeen uskaltautuisin Ledin kanssa vähän aksailemaan. Katsotaan. Kami on aksan suhteen suurempi kysymysmerkki, jahka selkäjumit helpottavat, kokeillaan varovasti. Tosin Kami, agility ja varovainen eivät oikein sovi samaan lauseeseen...

Voi kuinka sitä onkaan nyt jo ikävä agilitykentille... Omatoimitreenit ihan omassa rauhassa tai kavereiden kanssa analysoiden, viikottaiset ryhmätreenit ja kisat... Tarttis kevään tullen varmaan ryhdistäytyä tokon ja/tai jäljen suhteen. Minä kaipaan tavoitteellista treenaamista ja noissa lajeissa ei nyt ainakaan heti nämä terveystekijät rupea rajoittamaan. Mutta mistä löytää seuraa näihin lajeihin, kun on vankasti viime ajat harrastanut vain ja ainoastaan agilitya? Yhdessä treenaaminen on kuitenkin niin paljon antoisampaa kuin yksinään.

3 kommenttia:

 1. Tehdäänpä pojista jälkivalioita tässä kesän mittaa, tulette seuraksi mejä-metsään (yksin en taida uskaltaa susien takia)

  Saija

  VastaaPoista
 2. Joo!!! Ei tartte edes tehdä (heti) valioita, mutta olisi kiva päästä jäljestämään jonkun kanssa, joka jotain siitä tietääkin. :)

  VastaaPoista
 3. Mä lähden myös mielelläni jälkimetsään (pk-jälkeä)! Mä aloin suorastaan jo odottamaan kevättä ja jäljestysmahdollisuuta :) (jos Hopulta kysyttäisiin, se alkaisi varmaan odottamaan sen vakio jälkipalkkaa, eli maksalaatikkoa :D ) Mä taas olen treenannut agilityä pääasiassa yksin (ohjattujen treenien lisäksi) ja välillä kaivannut treeniseuraa, vaikka yksin treenaamisessa on kyllä paljon hyviä puolia.

  Elsi

  VastaaPoista