23.10.2013

Aksailuja, retkeilyä, syksyä

Pari viikkoa sitten Ledin kanssa kaksi starttia kotikisoissa.

Ekalla radalla iski ohjaajalle juuri ennen rataa ihan kauhia paniikki... Jännitin, että meneekö koira kakkosesta ohi ja niinhän se sitten sinkaisikin... Ja vitosesta ohi... Ja ja ja... Eli läskiksi meni. No kepit ja kontaktit nyt oli ehkä ihan ok, jos jotain hyvää yrittää kaivamalla kaivaa...Tokalla radalla en itse koomannut yhtä pahasti, joten se oli vähän järjellisempi. Vaikka hyllyhän sekin toki oli. Ja kepeillä häiriköin koiran lopettamaan liian aikaisin...


Mä vissiin kisoissa jännitän niin paljon, että Lepsu katsoo parhaimmaksi ottaa vähän etäisyyttä ja syöksyä vaan eteenpäin kauempana musta... Yritetään siis jostain kaivella jotain kisarutiinia, seuraava yritys onkin tällä viikolla Lempäälässä.

Treeneissä Ledi veti viime viikolla samanlaista idioottirallia kun kisoissa, tällä viikolla se olikin sitten taas aivan loistava, ihme pösilö... :) Onnistuttiin jopa tekemään persjättö ja tuplasylkkäri, wow... ;)

Viime viikonloppuna nautittiin Eevan lauman kanssa hienosta syyssäästä Kuhankuonolla Pukkipalon reitillä. Oli kyllä kiva päivä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti