5.11.2013

Pakkopäivitys

Huoh, pitäisköhän tää blogi vallan hylätä kun
a) ei tule päivitettyä
b) päivitykset on joka kerta aivan edellisten kaltaiset...

Eli reilu viikko sitten la kisattiin Lempäälässä. Ekana oli hyppyrata, aika kinkkinen. Ledi kääntyi kuta kuinkin joka hypyltä väärään suuntaan :D Kaikesta sähellyksestä huolimatta hylkäys tuli vasta viimeisen hypyn ohituksesta.
Tokalla radalla mentiin jo vähän paremmin, mutta keinulla himmasi ihmeesti ja kun piti jäädä houkuttelemaan niin olin jatkosta myöhässä ja tuli kielto. Toinen kielto tuli putken jälkeiseltä renkaalta, jota en ohjannut kunnolla vaan rynnin eteenpäin.Kolmas rata oli ehkä tällä kertaa paras, mutta sieltäkin tulokseksi hyl, koska koira hyppäsi yhden ohittamansa hypyn takaisinpäin. Tunsin radalla jopa hetkellisesti hilpeyttä, kun tutustumisen jälkeen vaihtamani ohjaussuunnitelma toimi ja Ledi painu takaaleikkauksella hypyn jälkeen putken oikeaan päähän niin että soi. :)
Mutta noin pääsääntöisesti siis taas kaikki virheet esteiden ohitteluita. Niitä mitä se ei treeneissä tee...

Sunnuntaina oli ATT:llä "lihastenhuoltopäivä". Kami pääsi vähän balance-temppuilemaan, muuten anti vähän heikko.

Viime viikonloppu oli ulkoilupainotteinen: lauantaina reilu 11 km Kullaanpolulla, sunnuntaina sienestystä ja illalla vielä lenkkeilyä Naantalissa.

Tänään jäi myräkän takia treenit väliin, ei viitsinyt ajaa hallille, koska siellä suunnalla pätki sähköt.

Tokoa ollaan yritetty pihalla treenailla. Ledin seuruu ehkä vähän edistyy, kun tein itse ajatustyötä ja muutin kriteereitäni. Kami treenannut pääasiassa kaukokäskyjä. Pitkällä etäisyydellä palkkoja ekasta noususta ja toisaalta paljon seiso-maahan-vaihtoja edessä olevan "esteen" kanssa, että saisi karsittua kyseisessä vaihdossa eteenpäin liikkumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti