13.11.2013

Kisaonnistumisia!

Sunnuntaina kisasin Ledin kanssa kaksi starttia kotikisoissa. Ennen kisoja laskeskelin, että 2-luokassa ei olla taidettu tehdä oikein yhtäkään onnistunutta rataa. Liki kaikissa kyseessä on ollut jonkun esteen ohi kaahottaminen. Eli puoli vuotta vaan sählätty kisoissa.

Mutta nytpä Lepsu oli pakannut aivonsa mukaan kisareppuunkin eikä kummallakaan radalla tullut YHTÄÄN ohikaahotusta! Tämä on meille tällä hetkellä kova juttu.

Ekalla radalla jännitin kovasti alkua eli kaahaako muurista ulkokautta ohi, siihen olis ollut oikein oiva tilaisuus.... Mutta Ledipä yllätti ja veti aika hienosti koko radan! No kontaktit näköjään kisoissa tällä hetkellä vähän "kusee", täytyypä palata niiden vahvistamiseen treeneissä. Keinulta saikin vitosen. Loppusuoran kaksi peräkkäistä takaaleikkausta oli kanssa vähän tökkivät, mutta onnistuivat sentään. Ja puomin/keinun ylösmenot oli hyvät!Tokalla radalla kontaktit oli vähän siistimmät, tosin ei treenitasoa sielläkään. Yhdeltä putkelta tuli kielto, mutta sekään ei ollut mikään "aivot narikkaan ja ohi" -kielto vaan itse vissiin inan hätäilin. Mutta muuten oikein mallikas rata!Toivottavasti nyt saataisiin lisää tällaisia järjellisiä kisaratoja!

Eilen treeneissä kontakteista vain keinu oli radalla. Ekalla kerralla roiskasi rumasti sivusta pois, mutta kun totesin, että ohhoh, nyt mokasit, niin tuli kauhea hätä päästä takasin kontaktille, mutta keinun pää oli jo noussut niin, ettei päässytkään! Panik! Kaikki loput toistot oli ihan täydellisiä. Eiköhän ne kontaktit siis saada taas nopeesti kuntoon, kun vähän muistutellaan. :)

Kamikin pääsi halliin vähän hömppäämään tokoa eli kaukoja muurin palikan takana ja luoksetulon pysäytyksiä takana olevaan putkeen vapauttaen. Kovin vaikeaa sille on kyllä hallissa keskittyä tämmösiin ajatusta vaativiin asioihin kun haluis vaan aksata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti