7.10.2013

Syyskuulumiset

Niin se vaan taas on täällä. Syksy.


Pari viikkoa sitten käytiin vielä viimeisellä veneretkellä, oltiin yksi yö Nauvossa kymmenien muiden veneiden kanssa. Siellähän oli oikein kuhinaa. Lauantaina oli tosi lämmin ja hieno keli, sunnuntaina tultiinkin "vähän" pomppuisemmin takaisin, taisi olla koirilla jo vähän tukala olo...

Lauantaina oli tyyntä

Viikko sitten vene nostettiin ylös ja laitettiin talvehtimiskuntoon. Kotosalla laitettiin terassin alle hiekkaa, finnfoamia ja lisää hiekkaa. Eipä luulisi routivan enää.

Ledin kanssa ollaan käyty tiistaisin aksaamassa ja se menee niin kivasti. Niin kivasti, että joka kerran jälkeen vähän harmittaa, kun sen kanssa ei saa aksata niin paljoa kuin meitä molempia huvittaisi... Mutta nyt sunnuntaina päästäänkin taas kisaamaan kahden radan verran!

Kami ei ole aksannut ollenkaan, kun sillä selkä taas vähän kiusaa. Kai se tars vaan uskoa, että ei sen kanssa enää aksata. Onneksi se muuten voi hyvin, kirmaa ja muiluttaa Lediä kuten ennenkin.

Viime viikonloppuna paiskittiin hommia hiki hatussa, kun ladottiin 30-kiloisia betonilaattoja terassien eteen. Kyllä siinä selän/kädet/jalat sai kipiäksi ja iltaisin palju tuntui oikein hyvältä!

Laattoja paikallaan

Lasse lentää tänään työkomennukselle Kuala Lumpuriin ja koittaa senkin osalta taas uudenlainen arki. Nautimme siis syksystä kelposten kanssa keskenämme, toivottavasti jatkuisi tämä kaunis aurinkoinen syksy...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti