12.12.2016

Loimaan rally-tokokisa

Lauantaina oltiin toisissa rally-tokokisoissamme Loimaalla. Kisapaikka oli vähän erikoinen: vanhan tehdasrakennuksen kolmannessa kerroksessa. Odottelualue oli todella pieni ja siellä oli harmittavasti muutama rähjäävä koira, joiden takia ainakin parin koiran suorituskin häiriintyi. Onneksi omat koirat ei moisista välitä suuntaan tai toiseen, toiset louskuttakoon... Ledi nyt ehkä vähän ottaisi painetta, jos toinen juuri ennen suoritusta hyökkäisi naamalle, mutta Kamia ei hetkauttaisi sekään.


Ledi oli luokan ihan eka koira. Radan alku meni kovin jännittyneessä tilassa omalta osaltani, ärsytti koiran hissuttelu ja sivuetäisyyden otto. Spiraalilla tajusin viimein itse rentoutua ja koirakin vähän rohkaistui. Rata tuntui ihan kamalalta, mutta hassu laji kun on, niin Ledi vetäisi 99 pistettä... Ainoa yhden virhepisteen virhe tuli vasemmasta täyskäännöksestä, "Epätarkasti suoritettu tehtävä". No siinä tulikin pieni stiplu. Toinenkin koirakko sai 99 pistettä, mutta me suoritimme radan nopeammin, joten Ledille kisan voitto.
Ledin suoritus: https://www.youtube.com/watch?v=_7o8naV_7HU


Kami oli sitten loppupäässä luokkaa. Nyt oli sedällä hyvin optimaalinen vire, ei painanut tai höyrynnyt vaan oli innokkaan skarppi. Kyltiltä 6 (koira eteen, vasemmalta sivulle, istu) tuli -1 KONTR, en kyllä tiedä miksi ja pujottelussa -1 tötsän nuuhkimisesta. Lopputulos siis 98 pistettä ja 3. sija.
Kamin suoritus: https://www.youtube.com/watch?v=8HnVS8zDfsE


Pujottelu täytynee laittaa molempien kanssa tehotreeniin, se kun tuntuu takkuavan. Kami meinaa, että moinen kääntyily on vaan höntsäämistä eikä enää seuraamista ja Ledi taas tuijottaa mua niin, että meinaa välillä törmätä oikealla puolellaan oleviin tötsiin, kun samalla väistää mua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti