14.4.2008

Tsaun kisat 13.4.2008


Oli aika keskinkertaiset kisat. Kivoja ratoja tosin.

Ekalla radalla Retu vähän varasti lähdössä ja siksi en kerennyt sitä kääntämään kolmosesteelle vaan se tuli siitä ohi ja lisäksi hyppäs perhana puomin kontaktin yli isolla loikalla... MRRRRR. 10 virhepistettä siis saldoksi.

Tokalla radalla Retu keksikin A:lta mennä väärään päähään putkea, joten siitä tulokseksi hylly. Ja loikkasipa tuo taas sen puomin kontaktinkin... GRRRRRR.

Kolmas rata oli aika haastava, ainakaan mä en osannut pariin kohtaan keksiä oikeaa ohjaustyyliä, joten se meni sooloiluksi ;-) Mun oli kahdessa kohdassa tarkoitus valssata, mutta kun koira oli molemmissa kohdissa jo kaukana edellä niin turhaa mä siellä takana enää tanssahtelen, ne meni sitten takaaleikkauksella. Muutenkin Retulla oli kauhia vauhti päällä, hyvä hyvä. Kolmannella radalla ei ollut enää puomia, A mentiin kahteen kertaan ja kyllä Retu molemmilla kerroilla vähän loikkas, mutta kontaktille koskien kuitenkin. 5 virhepistettä tuli sitten yhden riman tipahtamisesta. Mutta olen oikein tyytyväinen kyseiseen rataan.

Nyt oli kyllä Retulla ihan uusi vauhti kisoissa, harmi vaan että se sitten kostautuu kontaktien loikkimisella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti