29.5.2008

Ressiä?


Viime yönä taas kattelin kuinka kello on 1:00, sitten se onkin jo 1:15. Hetken päästä onkin hurahtanut taas jo pari minuuttia ja mä valvon, kun aivot käy tuhatta sataa. Ja vielä työasioita! Miten ihmeessä sitä saisi ajatukset tarpeen tulleen nollattua, että voisi vaan nukkua?


Viime yönä iski päähän ajatus yksi, josta tuli mieleen huomio kaksi, joka on tekemättä. Sitä seurasi huomio kolme: tässä tapauksessahan homma ei toimi ensinkään. Ja hetken päästä kohta neljä, näin sen saa toimimaan... Töissä siis menossa iso muutos IT-järjestelmissä ja itse joudun melkein koko homman hanskaamaan läpi. Puoli neljältä yöllä nousin ylös ja aloin kirjottamaan asioita muistiin, koska muuten en ainakaan saa unta kun miettii, että se ja se asia täytyy huomenna muistaa ja tämä ja tuo... Kai nämäkin tunnit saa kirjata tuntikorttiin ja vielä yötyölisällä?


Nyt alkaa tämän päivän helvetillinen häsellys, kun on grillattu ja syöty herkkuja ja juotu muutama olut... Huomisaamuna sitten taitaakin olla se suurin helvetti valloillaan, kun on yliheittopäivä ja systeemi puolivalmis... Mitenköhän sitä ensi yön nukkuu?


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti