11.5.2008

Tampereen kisat 10.5.2008


Eilen kisattiin auringon paahteessa Tampereen Eteläpuistossa. Retulla oli menomatkalla naisseuraakin autossa, kun Annuli tuli Nellin ja Miinan kanssa samaa matkaa. Mansessa vähän jouduttiin pyörimään, kun navigaattorin käsitys Eteläpuistosta oli vähän eri kuin kisajärjestäjien. Eikä me puusilmät kumpikaan nähty opasteitakaan ennekuin kolmannella kierroksella... Nooh, aikaa oli hyvin varattu, että ei meillä mitään hätää ollut.


Ekalla radalla paahto aurinko ihan hulluna ja Retun puomilta loikkauksen jälkeen mulla vähän niinkuin lopahti into, joten Retu ajautui muutaman esteen jälkeen väärään päähän putkea. Mä näin ihan hyvin, että väärään päähän ollaan menossa, mutten vaan jaksanut reagoida... :-( Eli hylsy sieltä.


Tokalle radalle Retu lähti tosi vastahakoisesti, mutta piristyi jonkun verran kun itse rupesin kunnolla juoksemaan. Puomilta ja A:lta hypättiin taas ihan sikaillen, mutta vissiin tassut kontaktilla kävi, kun tuomari ei virheitä antanut. 0-rata siis ja kahdeksas sija.


Kolmas rata oli hyppis, ilta oli jo viilennyt ja koira pirteempi kun oli päässyt uimassakin käymään. Kivan sujuvaa menoa, toiseksi viimeisenä olevat kepit jännitti kovasti, kun siihen saakka oli virheetön rata ja kepeille tulo vähän hankala. Siitäkin kuitenkin selvittiin ja alkoi juhlat, että nyt se tuplanolla tuli. Puolisen tuntia ehdin iloita, kunnes hain kilpailukirjan ja mitä hä, täällä on vain yksi nolla?! Kävipä sitten ilmi, että hyppyradalta oli tullut yliaikaa 1,63s eli ei ollut nolla se. Taisi olla liian pitkät kaarrokset. Viides sija meidän ajalla heltisi, eli eipä paljon lohduta sekään. Jatkamme siis metsästystä, huoh.


Yöksi jäätiin Vesilahteen mummun luokse. Siellä sai Retu paistatella (valitettavan paljon) huomion kohteena, kun mummu ja täti ovat kissaihmisiä ja kissoille vissiin täytyy taukoamatta leperrellä ja paijata. Retu ei vieraiden paijattavaksi kauheasti jää, mutta on se kiva vinkua kun sillä saa joka kerta jonkun lepertelemään... Jos mä olisin saanut euron, joka kerta kun kuulin "No voi toista", niin olisi ollut bensarahat äkkiä koossa... Mutta kun toinen vaan on NIIN söpö, että sille on pakko lässyttää... ;-)


Ensi lauantaina kaksi starttia Kirkkonummella. Toinen on onneksi hyppäri eli nollan voi sieltä ihan hyvin saada, mutta agiradalla noi kontaktit on se mistä virhepisteet paukkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti