2.7.2008

Pentukoulu osa 1


Tänään oli eka kerta Koirakondiksen pentukurssia. En mä malttanut odottaa Koirataidon kelpeille omistettua kurssia kun mä halusin jo ohjatusti tekemään jotain Kamin kanssa. Mennään sitten myöhemmin ehkä vielä Koirataidon pentukurssille tai jos saadaan jotain aikaiseksi niin suoraan perustottelevaisuuskurssille.


Kamilla jäi tänään päiväunet vähiin, joten se oli kurssilla hyvä esimerkki rauhoittumisen taidosta ;-) Kaveri huilas ihan pitkin pituuttaan jalkojen juuressa aina kun ei tehty mitään. Toivottavasti toi taito säilyisi... Harjoiteltiin oikea-aikaista palkkausta, paikallaoloa, sivulletuloa, luoksetuloa ja katsekontaktia. Sivulletulo ei tahdo multa oikein onnistua, no osaltaan toi koiran velttouskin tällä kertaa sitä vaikeutti, mutta en mä vielä ihan hahmota sitä oikeaa käden liikettä, että koira tulisi ihan siihen lähelle, tahtoo aina jäädä vähän kauas. Sitä täytyy ainakin treenata enempi. Muuten ollaan kotosalla treenattu istumista ja maahanmenoa ja tänään Kami tuntui hoksaavan kunnolla kosketusalustankin tarkoituksen, jes!


Eilen käytiin Retun kanssa treenaamassa aigrodun Open Class -rataa ja Kami pääsi taas pariin kertaan putkeen, kiertämään siivekkeitä ja pari eteenlähetystä niin että se juoksee kolmen siivekeparin välistä saamaan palkan Lasselta.


*Edit seuraavana aamuna* Unohdinpa mainita, että kurssin vetäjä Noora ihasteli, kuinka Kami on kelpieksi niin rauhallinen. Tänä aamuna yritin tuon rauhallisen kanssa sivulletuloa, mutta kukut siitä mitään tullut, kun kaveri vaan hyppii päin tai heittää maate. Yhtään kertaa en saanut sitä sivulle kiepautettua... Onneksi istu-, maahan- ja paikka-komennoista saatiin tulosta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti