24.7.2008

Pentukoulu osa 5


Eilen oli pentukurssilla teemana aktivointi.


Alkuun harjoteltiin vähän pääteeman sivusta, kulkemista väkijoukon keskellä ja yleensä remmissä kulkemista vetämättä. Toi remmissä kulkeminen on aika vaihtelevaa Kamilla, toisilla kerroilla mennään ihan nätisti, toisinaan kiskotaan ja sählätään... Aktivoinnista puhuttiin yleisesti mitä eri tapoja on ja metsässä sitten tehtiin kaikille lyhyt "makkarajälki". Kamin jälkinamit oli mahapullaa, ne kyllä todella ykkösjuttu. Osa nameista tosin hypättiin yli, kun oli kiire lopussa olevalle keolle... Lopuksi pääsivät taas pennut vapaina riehumaan ja se on kyllä aina niiiin hauskaa katottavaa.


Eilen vissiin Kami sai illalla tarpeeksi aktiviteettia, kun yöllä ei puuhastellut ollenkaan. Muina öinä se on herännyt jossain vaiheesa syömään luuta tai järsimään leluja. Se ei edes yritä herättää meitä yöllä eikä ole mitään pahaakaan tehnyt (toistaiseksi!), kunhan hetken hiljaa puuhastelee ja palaa nukkumaan ;-)


Ylhäältä on lähtenyt molemmat etuhampaat ja alas on yhden lähteneen tilalle tullut jo uusi ja yksi maitohampaan viereen, kai se maito siitä kohta tipahtaa kun ovat nyt vähän hassusti ristikkäin...


Ruokakin on ruvennut maistumaan, kuppi syödään nykyään aina tyhjäksi. Tai ehkä annan vaan liian vähän ruokaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti