20.7.2008

Perjantai-illan huumaa: ampiaisimurointi


Meillä oli perjantaina ihan uutta ajanvietettä, imuroitiin Lassen kanssa toista sataa ampiaista takapihalla seinältä pörräämästä. Siellä on seinässä muutama reikä, josta ampiaiset on mennyt seinän sisään ja tehnyt sinne pesän. Nyt niitä alko pörräämään jo niin paljon, että keskiviikkona laitettiin reiät ilmastointiteipillä umpeen ja perjantaina todettiin, että pakko keksiä jotain niille seinällä kuhiseville pörriäisille, kun lauantaiksi oli suunnitteilla grillauskestit. Otettiin sitten vanha imuri käyttöön ja hommiin, mukavasti ne ropisi imurin sisuksiin ja nyt on pihalla rauhallista :-)


Tänään käytiin Kamin kanssa hakemassa uusia kokemuksia ratsastuskisoista. Metsämäen raviradalla oli isot esteratsastuskisat. Vähän aikaa Kami jakso katella hevosten menoa ja rupesi tavoilleen uskollisena nukkumaan...


Ai niin, oli meillä eilen käymässä venakkotytöt Aida ja Neelakin. Varsinkin Aida oli Kamin mielestä kovin hauska kaveri, sen kanssa kirmattiin metsässä kauhiaa vauhtia ja pihalla hepuloitiin muuten vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti