28.4.2009

Agility-epikset


Eilen otettiin Kamin kanssa oikein "oikea" kisastartti ATT:n epävirallisissa kisoissa. Eli startattiin maxi-luokassa ja tarkoitus oli mennä rata ihan niin kuin tuomari oli sen suunnitellut. Ei se kyllä ihan niin mennyt, yksi ylimääräinen hyppy eksyi mukaan kuvioihin. Mutta vauhdilla meni, iloisesti meni ja kontaktit oikein hienosti. Eli supertyytyväinen olen, se oli HAUSKAA!!


Pari ylimääräistä mutkaa rataan tuli, mutta radan jälkeen saaduista kommenteista päätellen yleisöllekin oli ollut viihdyttävää seurata Kamin menoa. Sen hyppytyyli kun on vielä aina välillä vähän omalaatuinen ja muuten meno sitten taas NIIN keskittynyttä: "mä menen nyt!" Itseäkin hymyilyttää kun katsoo videolta sen menoa. 


Kiitos tsempityksistä kavereille! Mua kun tuppaa noi kisat aina vähän jännittämään (tai siis "esiintyminen" yleisölle) niin positiiviset kommentit lämmittää kyllä mieltä!


*Edit* Lisätääs video. Alussa olevan putken jälkeen oli tarkoitus mennä suoraan puomille, mutta Kami leiskautti siihen väliin ylimääräisen hypyn


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti