3.4.2009

Tulipahan treenattua!


Eilen vierähti hallilla melkein kolme tuntia. Eipä sitä koko aikaa tietenkään treenaamiseen käytetty vaan ennen treeniä käytiin kunnon lenkki, treenien välissä vähän ulkoilemassa ja lopuksi Kami ja Kiista saivat juosta metsässä aika kauan.


Ennen Tainan ja Kiistan tuloa treenattiin puolisen tuntia ihan vaan kujakeppejä ja ekaa kertaa oikeaa A-estettä. A:ta otettiin muiden harjoitusten välissä noin 6-8 kertaa ja 2on-2off pysäytykset alastulolle, onnistumisprosentti 100! Ja Kami tuli vielä vauhdillakin alas, puomilla tyyppi vähän hidastelee. Hienoa hienoa!


Kujakepeillä ihmettelin, miksi Kami tulee niin helposti kolmanneksi viimesestä välistä pois ennenkuin tajusin tsekata keppien päästä miltä kuja näyttää ja siinä kohdassahan meni oli kepit vähän poissa linjasta ja se häiritsi. Heti kun sain kepit kunnolla suoraan niin alkoi taas sujumaan.


Maxi-korkuisia esteitäkin otin muutamia hyppyjä. Jos hypyn saa hypätä ilman tiukkaa mutkaa niin ei mitään ongelmia, Kami liihottelee kevyesti yli, mutta tiukoissa käännöksissä tuppaa kulkemaan niin matalana, ettei edes huomaa ylhäällä olevaa rimaa vaan tulee ali. Täytyy ruveta harjoittelemaan tiukkoja käännöksiä maksihypyillä alariman kanssa.


Näiden harjoitusten jälkeen mentiin vähän kävelylle ja jatkettiin Tainan ja Kiistan kanssa ratatreeninä. Eka rata:Ykkösen ja kakkosen väliin vekkaus, samoin ennen nelosestettä, hyvin meni. Kuutosesteitä kuvassa kaksi, koska ensiksi eka este oli myös vimppa ja kun se meni ok, vaihdettiinkin toinen kutonen viimeiseksi esteeksi ja ohjaukseksi valssi nelosen jälkeen. Ekalla kerralla Kami meinasi mennä vanhasta muistista väärälle esteelle, toinen kerta parempi.


Normaaleihin keppeihin siirrettiin kepit niistä väärän välisistä ja otettiin niitäkin muutama toisto, vauhdilla meni. Ekalla kerralla tosin liukastui sisäänmenossa tai jotain kun rysäytti päin verkkoa... Kelpie on ketterä eläin.


Toinen ratatreeni oli tällainen:Ensiksi yritin olla kakkosesteen takana ottamassa koiraa vastaa ja sylkkärillä putkeen, mutta eihän sitä enää saanut kääntymään kun pääsi jo kaksi estettä tulemaan suoraan ja kovaa. Siispä taas vekkaus ykkösen ja kakkosen väliin, toimii. Renkaan ja vitoshypyn välissä takaaleikkaus, sekin hyvin.


Treenien jälkeen mentiin sitten vielä yhdessä kävelylle ja hurjat purkivat viimeiset voimansa metsään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti