7.12.2009

Hyppytekniikkatreeniä, osa 2 sekä WÄY!


Tänään aamulla taas hyppytekniikkatreeniä. Nyt laitoin neljä hyppyä peräkanaa lyhyillä väleillä. Hypyt 40-50 cm. Jokaisen onnistuneen suorituksen jälkeen vaihdoin jotain etäisyyttä tai hyppykorkeutta ja uusi yritys. Kyllä se puupää taitaa pikkuhiljaa hokata, että voisi yrittää katsoa sitä hyppyä ja sovittaa hyppyä sen mukaan... Toivossa on hyvä elää.


Välillä otettiin sitten aina pientä tekniikkapätkää. Elinan ekoista treeneistä tein kohtaa 12-16 eli keinulta sylivekki ennen hyppyä, sylkkäri seuraavalle ja sitten päälle/läpi/ylijuoksu vai mikä se nyt oli... Tämä siis viime treenien innoittamana kun nyt olin sisäistänyt sen sylivekki suhautuksen. Ja sehän toimi! Sylkkäri tosin vaati ensiksi pari treenikertaa, mutta toimihan sekin.


Elinan viime treeneistä treenasin myös kohtaa, jossa tehtiin sylivekki ennen hyppyä ja sitten sylkkärillä putkeen. Sekin ihan jees. Ja persjättöä kepeillä piti myös kokeilla, kun sitäkin viime treeneissä tehtiin.


Päiväksi sitten taas raksalle nitomaan ja teippailemaan höyrynsulkumuoveja kattoon ja illalla tulivat vielä visiitille Mia ja Kompa (Kamintytär). Hauskanen pikku otus! Kamiakaan ei enää pelottanut otus, yritti kovasti olla matalana, että toinen uskaltautuisi leikkimään. Ja se pieni perhana heti huusi, jos sattu vähän tassulla osumaan... Wäy!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti