22.9.2010

Hyvää menoa aksassa


Tiistaitreenien rata:Oikein hauskaa vääntöä. Varsinkin tuo kohta 8-10 oli sika hauska, kun Kami tykitti niin kivasti suorasta putkesta hypyn kautta toiseen putkeen. Siinä oli rallia kerrakseen!

14-16 oli meille se viilaamisen paikka. Väli 14-15 oli vähän pidempi ja kun itse olin vielä 15 takana vastaanottamassa, kiihdytti Kami tuossa välissä niin perkeleesti ja jatko levisi käsiin tai ainakin tuli rima alas. Oikein ajotetulla jarrutuksella saatiin homma kuitenkin toimimaan. Pitäisi vaan noita jarrutuksia muistaa viljellä, kun koira niihin tuntuu kivasti reagoivan ja skarppaavan.

Viime viikolla Kami pääsi kahdesti aksaamaan. Keskiviikkona Sonja teki meille hyppiksen, jossa sai tosissaan olla skarppina, että suunta oli hyppyviidakossa oikea ja perjantaina käytiin omatoimisesti treenailemassa. Oikein mukavaa menoa molemmilla kerroilla.

Lauantaina onkin sitten Piirinmestaruuskisat. Ensiksi joukkuerata, johon osallistumme ATT:n maxien 2-joukkueessa ja sitten kaksi virallista starttia, joilla samalla ratkotaan yksilömestaruus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti