3.9.2010

Kikkaksailua


Tiistaina aksailtiin ja jo oli kikkailurata!Mun onneksi muut samaan aikaan treenaavista oli pois, joten sai rauhassa vääntää! Ongelmakohdiksi muodostui (odotetusti) tuo takaakierto esteelle 10 ja päällejuoksu esteellä 17.

Takaakiertoa varten piti päästä hyvissä ajoin etenemään esteeltä 7. Ensiksi tehtiin seiska niisto-persjätöllä, joka koira osalta sujui hyvin, mutta itse en saanut tarpeeksi etumatkaa. Pyörittämällä seiskan, sai pidettyä oman liikkeen yllä ja pääsi paremmin edelle koiraa, joten sillä homma saatiin lopulta toimimaan.

16-17 kohdan ajattelin tehdä viskileikkauksella (17), mutta koutsin ehdotuksesta kokeiltiin päällejuoksua. Kamille päällejuoksu on hyvin vaikea, rima lentää aina! Toisaalta mäkin tuppaan olemaan liian lähellä estettä, joten osittain munkin vika. Yritettiin miljoona miljoona kertaa ja lopuksi alko onnistua jo suht nätisti, mutta rima vaan ei pysynyt ylhäällä... Viimeiseksi kokeilin vielä viskileikkauksella, kuten olin itse suunnitellut, ja se sentään onnistui. Mutta tulipahan taas kokeiltua uusia ohjauksia! 20-21 väli tehtiin back-lapilla, joka on toinen mun harvemmin viljelemä tyyli, mutta se sujui ihan kivasti.

Operaatio tömps-tömps, osa kaksi, suoritettiin kanssa yksi ilta. Olosuhteet oli hyvät, kun oli sopivan rauhallinen liikenne, koira nälkäinen ja keitettyä possun kieltä nameina. Ei merkittävää muutosta koiran käytöksessä edelliseen keissiin verrattuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti