3.12.2010

Karman laki?


Niinhän siinä sitten käy, että kun liikaa suunnittelee kivaa ohjelmaa, niin rangaistaan, etkä saa mitään ItkuSuunnitelmissa siis oli tälle päivälle kroatialaisen Alen Marekovicin agility-koulutus, huomenna treffit Entti-pojan kanssa, sunnuntaina kolme starttia ATT:n kisoissa ja maanantaina "perhetreffit" kera Ansan, Kompan ja Entin.

Aamulla tutkailin Kamin vasenta etukoipea, kun se eilen nuoli sitä vähän lenkin jälkeen ja aamulenkin jälkeen taas. Kauan kääntelin ja vääntelin, ennen kuin tajusin kohdistaa katseen sisinpään kynteen. Se oli revennyt halki!Ja koira ei ole ontunut eikä mitään, samalla tavalla juossut ulkona ja sisällä kuin ennenkin... Vakiolääkärimme puhelin Naantalissa vastaili vain koko ajan, että "number you're trying to reach is unavailable", joten piti etsiä toinen lääkäri ja ekana tuli mieleen Vettori. Turun toimipaikkaan olikin juuri tullut peruutusaika ja iltapäivällä lähdettiin sinne.

Kynsi tosiaan oli pahasti haljennut ja se piti poistaa tulehdusvaaran takia ja varsinkin sen vaaran, että tulehdus voi helposti levitä luuhun. Nyt koira nukkuu unilääkekrapulaa pois.Antibiootit ja kipulääkkeet saatiin mukaan ja täytyypä tuokin koira nyt totuttaa pitämään tötteröä päässään.

Harmittaa ja v***ttaa niin pirusti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti