30.12.2010

Vuoden 2010 kertaus tavoitteiden osalta

Viime vuodenvaihteessa tuli kirjattua ylös seuraavat tavoitteet ja niiden toteutuminen sitten tavoitteen perässä:

AGILITY: Treenejä ja kisoja vaan ahkeraan. Treeneissä täytyy jatkaa hyppyihin keskittymistä, rimoja ei tiputella p**kele. Kisoissa tarttis saada koira paremmin hyppysiin, kun tuntuu, että se siellä kuumuu aivan liikaa. Tulostavoitteena on saada koira kolmosluokkaan.

Rimojen tiputtelu saatiin aika hyvin kuriin tosin edelleen niitä välillä roiskuu. Treenattua ja kisattua tuli ihan hyvin. Syksyllä tosin oli pidempi tauko raksan takia ja joulukuun treenit ja kisat jäi väliin kynnenpoiston takia. Tulostavoite eli kolmosiin nousu tehtiin Agirodussa heinäkuussa. Kolmosissa ehdittiin startata (agi.fi:n mukaan) 11 kertaa. Näistä kolme oli nollia (27%) ja hylsyjä neljä kappaletta (36%)

TOKO: Avoimesta luokasta ykköstulos. Sitten katotaan taas jaksaako lajia jatkaa kohti voittaja-luokkaa. Alunperin oli tarkoitus Kamin kanssa hakea TK2-koulutustunnus, mutta enpä taida jaksaa samaa luokkaa useampaa kertaa kisata. Ei agility-kisoissakaan koskaan mennä kahdesti samaa rataa... Avoimen luokan liikkeet on jo kutakuinkin hallussa, nyt tosin rapistumaan päin kun on jäänyt lajin treenaus totaalisesti pois aikataulusta. Ehkä taas kevväämmällä...

Tavoite täytetty eli avoimen luokan kokeessa käytiin keväällä ja saatiin ykköstulos todella hienolla suorituksella. Sen jälkeen onkin tokoilu jäänyt tyystin...

HAKU: Rullailmaisu kuntoon. Esineruutua harrastellaan satunnaisesti, mutta usein, lähinnä koiran viihdyttämistarkoituksessa. Kisoihin tässä lajissa tuskin ollaan koskaan menossa.

Haku dumpattiin jossain vaiheessa vuotta, kun tajusin, että koira tai minä emme ole täysillä hommasta innostuneita ja turhan aikaa vievääkin se on. Varsinkin talonrakentajalle.

PAIMENNUS: Tämäkin laji on meillä vain harrastustasolla, kun vaatisi varmaan omat lampaat ja kohtalaisen paljon aikaa & ymmärtämystä, että kisaamaan pääsisi. Mutta tavoitteena on ehtiä paimentamaan useammin kuin tänä vuonna.

Paimennusta tuli treenattua ihan kohtuullisesti ja käytiin epävirallisissa kisoissakin, joissa saatiin ihan hyvä suoritus aikaiseksi. Edistystä tapahtui ja oma innostus lajiin kasvoi.

Ensi vuoden tavoitteet kirjailen myöhemmin jahka saan ne päässäni pohdittua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti