14.11.2011

Kami osteopaatilla

Huoh, tiukaksi vetää, että päästäänkö Kamin kanssa ekalle TopTeam-leirille vai ei :( Lauantaina käytiin osteopaatilla ja ei mun ajatukset epäpuhtaasta liikkeestä olleet pelkkää vainoharhaisuutta, valitettavasti. Ennen hoitoa katsottiin ulkona liikkeitä ja oikealla takajalalla liikkuu aavistuksen lyhyempää askelta plus ”pompottaa” takapäätään vähän.

Selän nikamista ei kireyttä löytynyt kuin vähän yhdestä keskellä selkää. Ei siis siellä SI-nivelen suunnalla mitä alkuun epäiltiin. Suurempi kireys löytyi sitten vasemmasta kyljestä. Joku kylkikoppa vai mikä ihme se nyt oli. Hoidon jälkeen liikkui vähän rennommin, muttei edelleenkään täysin normaalisti. Katsotaan nyt mihin homma kehittyy, ensi lauantaille saatiin uusi aika ja sillon selvinnee uskaltaako leirin treeneihin osallistua vai ei.

Liikuntaa saa kuitenkin harrastaa, pysyy edes vähän kunto yllä. Mutta agilitya tai muuta rankkaa ei vielä tällä viikolla.

Kylläpäs tästä nyt sitten tulikin iso harmi. Kaatumisesta tuli sentään lauantaina jo kolme viikkoa kuluneeksi, eikä koira ole kunnossa. Ja TopTeam-leiriin on kaksi viikkoa aikaa…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti