9.11.2011

Ledin aksat

Eilen oli Ledillä taas Elinan treenit. Illan teemana oli takaaleikkaukset eli mentiin pätkissä rataa, johon viljeltiin takaaleikkauksia. Onneksi oltiin maanantaina Taijan ja Metkan kanssa hallilla omatoimitreeneissä ja tuli tehtyä juuri takaaleikkauksia! Kyseinen kerta kun oltiin pois ekalla kurssilla, joten niitä ei oltu tehty ollenkaan ennen maanantaita. Nyt oli sitten edes joku ajatus jo olemassa.

Muutamassa kohdassa pidempi esteväli aiheutti vähän kyselyä ja epäröintiä. Takaaleikkaus mustalle putkelle oli myös vähän hankala ja samoin viskileikkaus. Viskileikkaus onnistui, jos Elina oli palkkaamassa koiraa, mutta jos apupalkkaajaa ei ollut, meinasi pentu suhata ohi vain. En sitten tiedä johtuiko omasta luoton puutteesta, että ei se koira tonne kuitenkaan irtoa ilman apuja vai oikeasti siitä, että koira bongasi apupalkkaajan. Neljän hypyn loppusuora, jossa hypyt ei ollut ihan linjassa, meni ihan oikein, muttei suuremmalti irroten. Kotiläksyksi takaaleikkaukset putkella (etenkin musta putki), loppusuorat, viskileikkaus.

Kami pääsi maanantaina tekemään muutamaa estettä. Ensiksi ihan vaan yhtä hyppyä namikupille, että sain itse katsoa liikettä sivusta. Hyppäsi ihan normaalin näköisesti. Lopuksi teki vielä pientä hyppy-putki-kuviota. Tiistaina oli ajatus, että Kami pääsisi ryhmätreeniin mukaan, mutta sitten mulle iski pupu pöksyyn. Kami jahtasi pellolla Lediä ja mun silmään ei liikkunut sen jälkeen normaalisti. En sitten tiedä onko omaa vainoharhaisuutta vai totta. Lauantaina on osteopaatti, josko se osaisi kertoa enempi. Siitä olen ollut viime aikoina huolissani, että Kami jahtaa Lediä häntä hassusti sojottaen. Yritin nyt selata vanhoja leikkivideoita ja kyllä niissäkin jotain samantapaista on havaittavissa, joten se ei ehkä johdukkaan tästä loukkaantumisesta vaan on ihan omaa vainoharhaisuutta, huoh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti