16.11.2011

Miniaksakelp

Eilen Elinan treeneissä junnujen kanssa treenattiin sylkkäreitä. Oltiin ekaa kertaa J & J:n uudessa hallissa, aika hieno oli! Pohja tuntu antavan koirille vielä lisää vauhtia menoon, Ledikin oli alkuun ihan hulvaton :) Onneksi ehdittiin ottaa omatoimitreeninä viereisellä kentällä takaaleikkausharjoitusta ennen varsinaista osiota Elinan kanssa, saipahan Ledi pomppia suurimmat intonsa pois ja oli taas kuulolla.

Rata oli 12 estettä, kolmeen kohtaan viljeltiin sylkkäriä. Vähän etukäteen epäilytti, että tuleeko hommasta mitään, sylkkärit kun on mulle vähän vaikeita... No tällä kertaa, kun yritin pitää kaikki aiemmat neuvot päässä ja keskittyä oikeesti hommaan, niin mehän saatiin sylkkärit joka kerta menemään oikein! Puolikkaat kepit oli radalla kahdessa kohtaa, niitä piti vähän Ledin kanssa muistella, kun meinasi välillä suhata ohi. Lopulta saatiin ekaa kertaa kokeilla mennä koko rata putkeen ja sepäs jopa onnistui! Kykenemme pitämään pakan kasassa siis jopa 12 esteen verran!

Kontaktien tilannetta katsottiin kanssa. Tehtiin (remmissä) kokonaista matalaa pentupuomia. Ledi tuppaa hyppelemään kesken matkan alas ja taas takasin puomille... Kotiläksyksi namihäiriöt ja puomin kulkeminen pois hyppelemättä...

Elinan treenien lisäksi Ledi on päässyt tekemään omatoimitreeniä MKK:n treenivuorolla Vantossa ja sunnuntaina ATT:llä kisatöiden jälkeen. Hyvä, että on varakoira, jonka kanssa pääsee pitämään taitoja yllä, kun pääsankari on poissa pelistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti