4.12.2011

Jos vaikka yhden riman roiskaisisi...

Eilen kisattiin ATT:llä Rauno Virran radoilla. Mukavia ratoja oli tehnyt!

Ekalla radalla tuli yksi rima alas, kun ohjaaja ajoitti paskavalssin hypylle ja vielä vetäisi kätensä oikein kunnolla alas kesken hypyn... Eikä siinä kohdassa edes ollut tarvetta millekään tiukalla valssille, olis antanut hypätä vaan... Huoh. Tulokseksi siis 5 rv.



Tokalla radalla tuli sitten toka rima alas. Tämän laitan kyllä ihan koiran piikkiin. Vauhti oli kyllä kohdallaan, päästiin samaan etenemään toiseksi tulleen Tuulian ja Punssin kanssa! Ja mä sentään juoksin kengännauha auki... Huomasin aukinaisen nauhan, kun olin jättänyt koiran ja siirtymässä tokan esteen taakse. Saiskohan tommosessa tilanteessa pyytää tuomarilta mahdollisuutta palata koiran viereen sitomaan nauhaa? Mä juoksin sitten nauha auki, kun ajattelin, etten ainakaan siellä kahden esteen takana voi ruveta sitä sitomaan, tulee Kami vielä ihmettelemään, että mitä mä puuhaan. Tulokseksi tästäkin siis vitonen.



Hyppärillä rataantutustumisessa päätin tehdä takaaleikkauksen yhteen kohtaan. Muita katsellessani vaihdoin suunnitelman persjätöksi, ennen radalle lähtöä päätin sittenkin pysyä takaaleikkauksessa. Kun oltiin kyseisessä kohdassa, niin sain kuningasidean, että joo ehtiihän tässä sittenkin tehdä persjätön. Jos ehtii radalla kyseisessä kohdassa ajatella moista ja sitten vasta tehdä sen, niin arvatkaa ehtiikö? Ei ehdi. Tässä rima alas ja hetken päästä koira väärään putkenpäähän. Loppu saatiin sentään taas vedettyä ihan kunnialla.

Mutta joka radalla siis yksi rima alas. Arvatkaa jurppiiko?! Muuten oli kyllä hyvä meno ja tekemisen meininki :)

Henri Luomala oli napannut Kamista hauskasen kuvan kisoissa, on ainakin ihan oma ilmeensä naamalla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti