27.12.2011

Perusviikonloppu...

Paitsi yhdellä päivällä pidennettynä! Olipas kiva ehtiä pitkästä aikaa muutaman päivän sisällä kahdesti aksaamaan sekä monelle kelpielenkille. Ja aksaamaan vielä molempien koirien sekä Lassen kanssa! Lasse vetäsi molemmilla kerroilla Kamin kanssa radanpätkän ;)

Aattona tuli siis käytyä aksaamaassa, Kami pääsi muutaman viikon tauon jälkeen taas kehiin ja oli kovasti onnellinen :D Ledi pääsi tutustumaan hyppytekniikka-perussarjaan. Muutaman kerran loikkasi viimeisen eli viidennen hypyn yli samalla loikalla kuin edellisen... Pikkasen viimestä väliä pidentämällä huomasi, ettei enää onnistukaan ja teki sitten sarjan ihan oikein. Sehän käyttää aivojaan! Pimeää putkikulmaa tehtiin taas kanssa sekä takaaleikkausta putkelle, se kun on välillä vaikeaa, nyt ei ollut.

Lasse "putkettaa" Kamia ja Lediä:Lassen ja Kami pro-agilitya: Joulupäivänä käytiin ensiksi Ruskolla lenkkeilemässä kelpieporukassa: Taina & Kiista+Maus, Eeva & Armas+Urho-borderi, Nanna & Puuma sekä Tytti& Nuppu. Keli oli tosi jouluinen: vettä tuli kuin aisaa, loppua kohden tosin vähempi. Kivat maastot oli hiekkakuoppien lomassa ja koirilla ah, niin kivaa. Sitten haettiin Turusta mun kytkin-rikkoinen golf kotio ja lähdettiin uudestaan lenkille :D Tällä kertaa seuraksi tuli Noora ja Entti-poika. Isällä pojalla oli taas koko lenkin ajan kauhia kyttäily toisen tekemisistä ja välillä juostiin kilpaa aivan hurjina. Ne on vähän outo kaksikko :D

Tapanina lähdettiin taas hallille pakoon sähkötöntä myrskyn saartamaa kotia. Seuraksi saatiin Enttinen. Ja paukahtihan Miakin paikalle, joten saatiin videolle sama rata pätkä isän, emän ja pojan toimesta :D

Kamin rata:Ansa:Entti:Ja lopuksi vielä Lasse ja Kami:Ja aksailujen jälkeen lenkkeiltiin taas meidän metsissä perhekokoonpanolla eli Mian lauma, Noora & Entti ja meidän porukka. Onpahan ainakin koirat saaneet aktiviteettia!

Sitten ootellaan, että ne sähköt palautuisi. Tällä hetkellä olleet 33h poissa. Eipä siinä muuten mitään suurempaa hätää ole kun vettä kuitenkin saa, mutta pakastimen sisältö huolettaa. Ja lämmin suihku ois kiva. Täytynee huomenne hyödyntää työpaikan suihkua jos ei sähköt vielä tänään palaudu. Muutamat puut kaatui pihassa, onneksi vahinkoja aiheuttamatta. Fiatin pressuautokatos sen sijaan on entinen ja naarmuttipa se fiatiakin mennessään :( Metsässä oli aikamoinen määrä valtavia kaatuneita puita, hurjalla voimalla se tuuli iski!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti