19.12.2011

Vuoden 2011 kertaus tavoitteiden osalta

Jahas, tämän vuoden osalta kisailut on kisailtu jo jonkin aikaa sitten, joten kai sitä voisi verrata vuotta tammikuussa asetettuihin tavoitteisiin.

Suurin tavoite oli pysyä terveenä. Tähän tuli Kamin osalta varsinkin loppuvuodesta vähän takapakkia. Ekaksi oli jotain jumia vasemmassa etujalassa, sitten TopTeamin valintatilaisuuden loukkaantuminen joka kiusasi kuutisen viikkoa, nyt on paranneltu vasemman etuanturan puhki kulunutta pintaa ja loukkasipa toi lauantaina metsässäkin ja on aavistuksen epäpuhdas, huoh.

Agilityssa konkreettisin tavoite oli eka serti. No eka serti saatiin, samoin toisetkin sertit. Sekä hyppäri että agiradoilta. Tämä hyvä! Kolme nollavoittoakin saatiin (1xPello, 2xLohja). Kuten arvelinkin, arvokisanollat jäi tuplanollaa vajaaksi, yhteensä kerättiin 11 nollaa kesän arvokisoja varten. Keväällä ja alkukesästä oli kisoissa ”hyvä syke”, mutta syksyllä ei olla päästy taas vauhtiin. Ja sitten tuli kisataukojakin. TopTeam-valmennusrinkiin pääsy oli aika kova juttu, semmosesta en etukäteen osannut haaveillakaan.

Agilitysertien jälkeen se heti seuraavaksi eniten arvostamani asia vuoden saavutuksissa oli paimennuskisojen korkkaus. Se ei ollut edes virallinen tavoite, mutta loppujen lopuksi tuli kisattua 2 SPKY:n kisaa ja 2 SBCAK:n kisa. Tulos saatiin yhdestä SPKY:n kisasta (41/90) ja SBCAK:n kisasta (60/100, ALO3).  PPR1-titteli jäi harmittavasti muutaman hakupisteen päähän.

Tokon osalta en asettanut mitään tavotteita eikä kyllä mitään virallista tehtykään. Parin kurssin verran harrastettiin tokoa ohjatusti, muuten itsenäisesti. Tunnari ei edelleenkään ota tulta alleen, ruutu ja metallikin on vähän vaiheissa.  Eipä siis olla vuodessa edistytty tällä saralla juurikaan.

Lisäksi käytiin Kamin kanssa luonnetestissä, josta hyväksytty tulos pisteillä 110 ja laukausvarman.

Pentu saatiin taloon ja pennusta on kasvanut kiltti nuori mies. Aksan alkeita on treenattu ahkerasti, tokoa jonkun verran ja muita elämän alkeita. Tähän mennessä olen kaveriin oikein tyytyväinen, käyttäytyy kivasti paikassa kuin paikassa, viksu, rohkea ja sosiaalinen otus.

Näillä eväillä eteenpäin, ensi vuoden tavotteita kypsyttelen vielä hetken mielessäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti