9.1.2012

Aksaa!

Nyt on taas päästy vähän aksaamaan. :)

Perjantaina eli loppiaisena oli Kelmi-Nallikallion agilitypäivä Salon Koirahallissa. Tapsa koutsasi meitä ja tehtiin kahta eri rataa:

Ensiksi mentiin tuota tekniikkaosiota. Siinä ei oikeastaan ollut muuta hiottavaa kuin 10-hypyn käännös, se kun tuppasi aina valahtamaan. Ja toki muissakin sai ohjaaja vähän tehdä töitä, että käännökset oli ok, mutta ei mitään suurempaa tahkoamista tarvittu. Irtoamishaaste oli aikas hauska :) Se saatiin muuten tehtyä annetuissa rajoissa, mutta 19-hypyn takaakierrolle piti ottaa pieni tuuppasu-askel ”yli rajan”. Hauska kokeilla välillä tämmöstäkin!

Ledin kanssa tehtiin pimeää putkikulmaa, sekä vähän takaaleikkausta ja sylkkäriä. Pennut treenasi viimesenä, joten pitkä päivä oli vissiin vienyt suurimmat mehut koirasta. Ja pääsi se päivällä siskonsa sekä Valon kanssa pellon laitaan riehumaankin, joten ehkä sinnekin oli vähän puhtia jäänyt. Mutta kivaa oli Lepakollakin.

Eilen käytiin Mian kanssa kisaamassa Lempäälässä. Kivan 17 asteen pakkasen iski päivään… Halli oli onneksi lämmin, mutta kovin ahdas ja meluisa. Led joutuikin siis nöpöttämään autossa aika paljon. Oli sillä lampaantalja alla ja villatakki päällä, joten ei viluisalta ainakaan tuntunut. Ja startteja oli onneksi vaan kaksi.

Ekalla Viitaniemen radalla tuli yksi rima alas. Ennen starttia Kami tuntu hyvin vauhkolta, pelkäsin sen räjättävän koko radan… No oli se ihan hyvin kuulolla, oma ohjaus vaan olisi saanut olla tehokkaampaa! Ja puomin ylösmenolla ei viitsinyt edes harkita hidastavansa… Ei siitä virhettä kyllä tullut, mutta ketuttaa silti.Toka rata oli Mattssonin käsialaa, aika helppo ja suoraviivainen rata. Tältä saatiin nolla ja sijoitus 4.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti