19.1.2012

Ylämäki, alamäki...

Tiistaina aksattiin. Kamin treeneissä tehtiin tämmöstä rataa:


Suoralla 6-9 ehti ihan hyvin persjättöön renkaan taakse, mutta toiseen suuntaan mennessä ei tahtonut ehtiä ohjaamaan takaakiertoa hypylle 21. En usko, että normitilanteessa olis ollut noin tahmeaa ehtiä paikalle, mutta kun omat jalat oli ”vähän” kankeat viikonlopun jäljiltä. Ihan hyvin rata noin muuten kyllä meni. Kamista oli superhauskaa tykittää putkesta pituuden kautta putkeen, ei paljoa tarvinnut siinä kohtaa käskyttää :D

Ledi puolestaan oli Elinan treeneissä ihan aivoton apina. Verkkokepit oli yhtäkkiä ihan outo juttu: käänty puolessa välissä takasin, eikä sen jälkeen tahtonut mennä kujaan ollenkaan, kurkki vaan ekasta välistä sisään ja totesi, että en mä tonne mene. Huoh. Noh saatiinhan sen kalloon taas uppoamaan mistä kepeissä on kyse. Ja sitten tahkottiin pimeän putkikulman kanssa, ei osu sisälle… Joskus kakara on vähän urpo. Ittekseni kentän laidalla treenatessa upposi taas pimeään putkeen joka kerta ja teki vapaana nätisti pentupuomia.

Eilen molemmat pojat pääsi hierojalle. Ledi ihan vaan pintapuolisesti kopeloitavaksi, jotta tottuu käsittelyyn ja Kami kunnolla hoidettavaksi. Ledi makasi oikein nätisti käsiteltävänä, mitä nyt pientä mäkinää piti koko ajan :) Kamilla olikin kova halu päästä hoidettavaksi kun ensiksi joutui sivussa odottamaan Ledin ajan vuoroaan. Yleensähän se on aluksi sitä mieltä, että minen tule koplattavaksi ;) Pieni mustasukkaisuus tekee hyvää. Kamilla oli lihakset hyvässä kuosissa, ainoastaan selästä löyty yksi kireämpi kohta.

Kotiinpääsy hieronnasta olikin taas vähän kinkkisempi homma, golfista kun kajahti menomatkalla kytkin… Sinne jäi auto Raisioon, onneksi Mialla oli treenien veto ja oli matkalla kotio samoihin aikoihin kuin me. Hyvin mahtui autoon, jossa oli vain yksi häkki käytössä, 6 koiraa, joista osaa ei oikein voinut laittaa samaan tilaan toistensa kanssa ;) Kamia ja Pinkoa kun ei viitsi änkeä samaan tilaan, eikä Kompa halunnut Pinkoa tai Lediä autoonsa. Kamin Kompa onneksi sulatti kaverikseen, Ledi kulki mun sylissä, Ansa ja Pinko häkissä ja Bondi Kamin ja Kompan kanssa. Jo oli taas sekalainen seurakunta :D Mutta onneksi pääsin kotio, kiitos Mia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti