16.1.2012

Ay Caramba! TopTeam-leiri nro 2 takana…

…lihakset kipeinä, mutta mieli virkeänä!

Tällä kertaa leiri järjestettiin Vantaalla Ojangossa, uudessa Vuokkoset-hallissa ;) Matkaseuraksi saatiin Sonja ja Taku, hyvin pojat jakoivat auton ja hotellihuoneen. Tällä leirillä osui nappiin etukäteen jaetut aikataulut, joiden mukaan oli helpompi valmistautua päivään ja tiesi koko ajan missä, mitä, milloin tapahtuu. Ja meidän treeniryhmä oli ihan superhyvä toisten tsemppaamisessa, kiitos siitä!

Lauantaina meidän ryhmä aloitti Jerryn fysiikkatreeneillä. Alkulämmöt vedettiin koppipallolla, sitten treenattiin ketteryyttä, nopeutta ja reaktioita erilaisilla juoksuharjoituksilla. Hyvässä porukassa tuli tehtyä homma täysillä ja sai kunnolla hien pintaan!

Fysiikkojen jälkeen oli Elinan aksatreeni. Elina oli tehnyt neljä vähän lyhyempää ratapätkää, joista sai päättää mitä treenasi. Ekalle kierrokselle otin treeniin pätkän, jossa oli päällejuoksuja. Ja senhän tietää, että niitä sai tahkoa… Pituuden keppi siivekkeen vieressä autto vähän koiraa olemaan nuolematta (tuuppimatta) siivekettä, näitä tars vaan treenata paljon. Huoh. Tokalla kierroksella tehtiin vähän pienempää kieputusta, se sujui paremmin.

Aksatreenin jälkeen oli vuorossa Vapun psyykkaus ja Jerryn lihaskuntotesti. Sekä illalla yhteisruokailu hotellilla. Ei tietenkään samassa hotellissa missä yövyttiin vaan vähän matkan päässä, tästä pieni mur.

Sunnuntaina treenattiin heti ysiltä Juhan pitkää rataa, 35 estettä. Tällä radalla pääsi Kami aika kivasti vauhtiin, sai irrota esteille, mutta kuitenkin sopivasti oli tekniikkaakin mukana. Kepeille meno taisi olla meille se vaikein kohta. Ja kyllä Kamin nyt pitäisi kepit osata! Ei vaan malttanut katsoa mistä ne kepit alkaa, kunhan lähti pujottelemaan just siitä kohtaa mihin nenä sattu näyttämään. Muuten meni aikast kivasti! Puomin kontakti tosin oli vähän huono, kun itse yritti jättäytyä jälkeen.Puolen päivän jälkeen Vappu hoiti taas meidän psyykkausta ja Jerryn kanssa tehtiin kimppalämpät ennen päivän viimestä treeniä. Viimesenä treeninä oli Jarin rata, jossa sai taas ohjaaja vähän juosta, että ehti tekemään pitkän suoran jälkeen takaakiertoa. Ja perskules, mähän kerkesin! Ja vielä ihan kivasti! Muutenkin rata meni tosi sujuvasti, kepit tosin taas (!) vähän tökki, ei malta hakea aloitusta vaan sisään just mistä huvittaa. Näitä täytyykin nyt vähän muistutella. Muuten jäi oikein hyvä fiilis, oma olo oli varma, sitä myötä ohjaus selkeää ja koira eteni hyvin eikä roiskinut :DEi muuta kuin keppien aloitukset ja  päällejuoksut treenin alle, sekä vähän kontaktien itsenäisen suorituksen parantamista, ja uutta leiriä odottamaan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti