23.1.2012

Hyvinkään liukkaat

Kamin kanssa kisattiin lauantaina Hyvinkäällä 3 starttia. Etukäteen arvoin ilmoittautumisen kanssa, hallin uutta pohjaa kun on niin paljon parjattu. Ennen ekaa rataa otin muutamat lämppähypyt, jotta koira sai tottua alustaan eikä sillä ollut mitään ongelmia. Vaan tämäpä olikin virhe. Lämppähypyillä kun on kuulemma eri alusta kuin kisaradalla. Nyt koira sai sitten harhaluulon, että alusta pitää...

Ekalla rada sudittiinkin sitten lahjakkaasti... Vähän väliä lipsui jalat ja koira veti kylkimyyryä. Ihan järkyttävää! Hyllyhän sieltä tuli, onneksi selvittiin edes ehjinä ulos radalta.

Tokalla radalla koira otti jo varovaisemmin ja pysyi pystyssä. Mitään kauhen tehokkaita käännöksiä ei uskaltanut yrittää, semmosia vaan, että koira pysyy pystyssä... Muurin palikat tuli alas epäonnistuneen takaaleikkauksen ansiosta ja siitä hetken päästä hyllytettiin, kun Kami nappasi yhden ylimääräisen hypyn.

Hyppiksellä meni joku kaarre vähän pitkäksi ja ruma pyörähdys lopussa, mutta nollana maaliin ja vielä voittokin kaupan päälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti