18.5.2012

Aksailuja ja paimennusta

Tiistaina treenailin Ledin kanssa ennen Kamin treeniä. Vähän keppejä, ohjurit ekassa ja viimesessä välissä, pikkasen puomia ja jotain hyppyjä sekä pituutta ja rengasta. Vitsit kun omatoimitreeneissä mä en saa toteutettua mitään järkeviä ohjauskuviotreenejä... Ledi veti kuitenkin osuutensa ihan jees, maxi-rengas on vaikeampi ohjaajan ollessa koiran oikealla puolella, tämä treeniin!

Kamin kanssa oli jotenkin hutiloidun tuntusta menoa. Molempia taisi vielä väsyttää viikonlopun leiri. Muutenkin koira on tuntunut nyt jotenkin väsyneeltä, taitaa olla aika vähentää kisoja ja ruveta harkitsemaan ihan taukoa.

Eilen kävin kanssa hallilla ennen paimennusta. Kamin kanssa tehtiin ihan muutama toisto puomia, kokeilin rinkulaa ylösmenolla ja sillä sai koiran askeltamaan kontaktille aika kivasti. Kokeillaan tätä nyt treeneissä, josko saisi iskostumaan oikeanlainen "sukellus" puomille.

Ledi teki samantapaisen hömppäsarjan sitä-sun-tätä kuin tiistaina.

Paimennustreeneissä lähdettiin hakemaan sitä oikeanlaista hakukaarta. Matkaa oli vain 25 m, koira lähetettiin kaarelle, kun vastasi kunnolla paineeseen ottamalla etäisyyttä. Kaminkin kaaressa alkoi näkyä oikeanlaista nöyryyttä ja katseen taittamista laumasta poispäin! Ehkä se pikkuhiljaa alkaa sieltä löytyä, kun jaksaisi olla tiukkana ja laittaa kunnon paineen. Lopuksi otettiin vielä yksi häkitys, siinäkin huomasi, että koira otti etäisyyttä paljon paremmin, varsinkin vasemmassa kaaressa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti