24.5.2012

Ledin epikset ja fyssarikäynti

Tiistaina Ledi pääsi epiksissä mölliradalle, meno näytti tältä:Jotenkin mun on vaikea olla "tehokas" radalla sen kanssa, kun se on tommonen humputtelija. Kai se siitä ajan mittaan, kun saa lisää varmuutta. Ja kontaktit on vielä hitaat, mutta eipä niitä ole vielä pahemmin radalla tehtykään. Kiltti pieni otus se on :)

Eilen molemmat pojat pääsi fyssarille. Ledillä oli yllättäen selässä jumia ja lannerangassa kireyttä. Syviä lihaksia pitäisi ruveta vahvistamaan, ne oli aika heikot ja niiden vahvistamisen myötä varmaan helpottaisi selkäjumit. Tällä kertaa Ledi ei ollut kauhean mallikelpoinen asiakas, se venkoili, mäkisi ja huitoi tassuillaan... Onneksi sitä ei haittaa vaikka vähän reilummalla otteella pidin sen hoidettavana. Ja lopussa sai riekkua fyssarin kanssa kuin aivoton... Pölö otus.

Kamilta löytyi ristiselästä kipukohta, jonkun sortin venähdys varmaan. Sai vähän laserhoitoakin kipukohtaan, toivottavasti lähtisi aukeamaan. Käveli se eilen sentään jo ennen hoitoakin paremmin kuin maanantaina tai tiistaina. Huilia vielä muutama päivä lisää vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti