15.5.2012

TopTeam-leiri 4

Jahas, se on sitten viimeinenkin TopTeam-leiri kahlattu läpi. Ei niiden olisi tarvinnut vielä loppua!!

Perjantaina lähdettiin puolen päivän jälkeen Sonjan ja Takun kanssa kohti Jyväskylää. Heitettiin nopeasti kamat majapaikkaamme Rantasipi-hotelliin ja jatkettiin hallille, jossa oli ohjelmassa knock out-kisa. Osallistumismaksu oli 5€ ja potti jaettiin kolmelle ensimmäiselle. Kunnon potti siitä tulikin, kun TopTeam-porukan lisäksi kisaan osallistui paikallisia harrastajia. Rata oli ihan simppeli usvatus, pari semmosta pyöritystä siinä tosin oli, että medit sai helposti maxeja nopeamman vedon. Ekaksi jokainen veti radan kellotettuna ja ajan mukaan jaettiin pareiksi.

Ekalla vedolla tuli Kamille kepeiltä virhe, kun jarrutus meni vähän pitkäksi. Koira yritti kyllä jarruttaa ja kääntyä ekaan väliin, mutta ei pohja pitänytkään. Tokalla ja kolmannella vedolla sentään hoksasin itse vähän jarruttaa koiraa ennen keppejä ja vältyttiin kyseiseltä virheeltä. Ekalla knock out-kierrokselle saatiin pariksi joku paikallinen bortsu. Kami tipautti tokana esteenä olleen muurin palikan, mutta bortsu teki kanssa jonkun virheen, joten nopeammalla suorituksella päästiin vielä jatkoon. Tokalla kierroksella saatiin vastaan Katja ja Koko. Kami oli jo väsynyt ja tipautti muutaman riman, joten tästä ei enää eteenpäin päästy.

Kisan kärkikolmikko oli medejä kaikki. Ekana Kaisa ja Hikka, toisena Taneli ja Pantse, kolmantena Katja ja Koko. Mikäli oikein muistan. Myöhään kisassa "yllättäen" meni, joten hotellilla saikin painua suoraan pehkuihin. Nukkumisesta vaan ei tahtonut tulla mitään, kun koirat käänteli kylkeään ja siitä kuulu aina ääni ja muuta kovin kummallista...

Ja eikun aamulla taas pirteänä hallille! Meidän treenit alkoivat Suomalaisen Jarin ohjauksessa. Tässä vähän videopätkää:

Huomatkaa, alussa päällejuoksu tokalle esteelle ja rima pysyy ylhäällä! Ja vielä toistamiseenkin! Oho! Pätkissä taas väännettiin hommaa eteenpäin, mutta ihan ok pätkiä saatiin aikaiseksi.

Iltapäivällä oli henk.koht. keskustelut Vapun kanssa ja sai taas paljon ajateltavaa, että mihin tässä hommassa pitäsi keskittyä. Katsotaan saisko jatkossa kisoihin sitä oikeaa fiilistä... Nuppijumppa osui harmillisesti samaan aikaan kuin Jerryn fysiikkatreenit, joten ne jäi tällä kertaa välistä. No ehdinpä sentään siinä välissä vähän syödäkin...

Viimeisenä meillä oli vielä Elinan treeni. Tässä ei päästy oikein alkua pidemmälle, kun jäätiin hiomaan sylkkäriä ja kun se saatiin jotenkin sujuvaksi, huomasin koiran kynnen vuotavan verta ja homma jäi siihen. Onneksi kyseessä oli vain kulunut kynnenpää eli ei ollut koiralle kipeä, mutta ei sitä nyt vertatihkuttavan kanssa enää treenatakaan voi. Tässä klippejä Elinan veivauksesta:Treenien jälkeen takaisin hotellille ja hetkeksi kylpylän puolelle relaamaan. En mä siellä kyllä kauaa viihtynyt, liikaa porukkaa, ahistaa... Illalla vielä yhteissyömingit ja vähän turinointia tuopin äärellä.

Sunnuntaina Jattilassa oli viralliset kisat, joihin leiriläiset osallistuivat ja koutsit antoivat vinkkejä ja palautetta kisatilanteessa. Ekalla radalla oli keppien jälkeen päällejuoksukohta, johon Kamia oli aika vaikea sovittaa... Suomalaiseltakin kun ennen rataantutustumista kysyin, että millä ihmeellä mä Kamin tohon väliin sovitan, niin vastaus oli, että ei se kyllä sinne sovikkaan... ;) No saatiin sen verran kunnialla kyseinen kohta suoritettua, että rimat pysyivät ylhäällä, mutta kolmannella hypyllä jäi se puolivalssi tekemättä ja koira upposi väärään päähän putkea.Tokalla radalla Kamin jarrut toimivat tokalla hypyllä ja keppien jälkeisessä käännöksessä niin hienosti, että melkein jätti hyppäämmättä. Mä ihan häkellyin :D Puomin ylösmenolta vaihteeksi vitonen ja ennen A:ta epäonnistunut viskileikkaus ja siitä kielto. Olisi pitänyt vaihtaa ohjaus pyöräytykseksi, kun oli ajautunut jo noin pitkälle. Mutta keinun jälkeinen kuvio vedettiin kanssa vielä aika nappiin, ei pahemmin valunut :) Virheitä tuli joo, mutta hirveän hyvä fiilis!Kisojen jälkeen siirryttiin vielä pupeltamaan vähän salaattia, kehumaan toisiamme sekä kakuttelemaan ja eikun auton nokka kohti kotia.

Antoisa oli TopTeam-kausi ja oli hienoa olla osa sitä! Paljon tuli uusia tuttavuuksia ja mahtavasti tsempattiin toinen toisiamme, kiitos asianosaisille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti