22.5.2012

Kuusi kisaa Tampereella

Viikonloppuna kisattiin Tampereella sekä la että su. Aika hyvin pysyi ajatukset itse radoissa eikä tuloksissa. Ja olen hyvin tyytyväinen muutamaan hyl-rataankin, asennemuutos on siis aluillaan!

Eka rata oli itävaltalaisen Gabi Steppanin käsialaa. Ihan kivan oloinen rata, eniten jänskytti kepit, kun putki oli vieressä kovasti tyrkyllä. Maltoin jäädä tarpeeksi kauas ja antaa koiran hakea kepit suullisella käskyllä, onnistui. Alussa koira pyörähti kolmannelta hypyltä kauemman siivekkeen kautta vaikka ajatus oli pyörittää siitä lähempää. Ihan kivaa menoa kyllä, jotenkin vaan hitaan oloista. Tulokseksi kuitenkin 0, sijoitus 5.Toka rata oli ruotsalaisen Lena Dyrsmedsin tuomaroima. Kiva rata tämäkin, muutamia vähän "ahtaita kohtia", jotka meni suht jees, mutta sitten lopussa koira kävi putken jälkeen hyppäämässä yhden ylimääräsen hypyn, joten tulokseksi hyl.Hyppäri puolestaan oli Viitasen Annen suunnittelema ja päivän radoista kyllä ainakin meille se hankalin. Alussa oli suoran putkeen jälkeen heti ysikympin käännös pituudelle, jonka Kami sitten hyppäri vinoon. En jaksanut korjata, joten tulokseksi hyl ja loppurata meni ihan sohlaten... Laitetaan nyt video kuitenkin näkyville, oli kuitenkin sen verran "erikoisen" tuntuinen rataprofiili.Sunnuntaina jatkettiin...

Ensiksi vuorossa ruotsalaisen rata. Klassisesti toistin lauantain virheen ja koira nappasi putken jälkeisen ansa-hypyn, tulokseksi siis hyl. Radan alkuun olen eritoten tyytyväinen, epäilin vahvasti, että Kami ropeltaa pituudella, kun olen pituuden takana vastaanottamassa.Tokana ratana oli hyppäri. Alun pituus taas vähän epäilytti, joten sen varmistelusta kärsi vähän putkeen menon sujuvuus, mutta nollana rata läpi, sijoitus toinen ja viimeinen hyppyserti plakkariin, Kamista siis hyppyvalio.Kolmas rata oli taas itävaltalaista menoa. Alku meni ihan jees, mutta kepeillä alkoi ohjaaja hyytyä... Seuraavalla hypyllä puuttui kunnon ohjaus ja koira valui koskemaan putkea. Taisteltiin kuitenkin hypyt oikeassa järjestyksessä maaliin asti, kun en edes tiedostanut koiran putkea koskeneen. Viimesellä meinasi koira vielä kadota väärään suuntaan, mutta sain senkin kalasteltua vielä ilman hypyn ohitusta. Maaliin tullessa en sitten tiennyt oliko rata nolla vai hyl. Video kyllä vahvisti hyl-epäilyt, kyllä putki sen verran heiluu ja niinhän se hyl oli. Mutta hyvin lähellä nollaa! :DKaiken kaikkiaan viisi kuudesta radasta oli viikonlopun aikana ihan hyviä! Lauantain hyppäri ei ollut. Mutta ylösmenokontakteille osuttiin eikä rimoja roiskittu kuin sillä hyppärillä.

Nyt vaan alkaa viikonlopun fiilis vähän laimentua, kun eilen töiden jälkeen vastaan tuli ontuva koira :( Aamulla oli vielä ihan ok, mutta iltapäivällä ontui vasenta takajalkaa. Huomiseksi saatiin fyssari, katotaan löytyiskö vaivan syy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti