22.10.2012

7 h aksaa...

Lauantaina kisattiin TSAU:n dyyneillä Piirinmestaruuksista. Päivä alkoi joukkuekisalla. Kami veti jotenkin raivokkaan tuntuisasti, radan puolessa välissä, kun olin vähän myöhässä ja koiran tiellä, se jopa murisi mulle! :) Huvittavaa. Lopussa tuli harmillisesti yksi rima alas, muuten kivaa menoa.



Joukkueemme muille jäsenille tuli kanssa pieniä virheitä ja yhteistuloksissa jäimme neljänsiksi.

Seuraavaksi oli yksi ihan "normaali" kisa, ei siis liittynyt piirinmestaruuksiin. Sielläkin ihan vauhdikasta menoa ja sehän tietenkin kostautui lopussa puomilla: ei osunut ylösmenoon. Eniten tässä harmittaa se, etten saanut taaskaan aikaiseksi huutaa koiraa pois puomilta vaan annoin sen jatkaa loppuun...



Kolmantena oli sitten vuorossa piirinmestaruuksien agirata. Tältä saatiin taisteltua nolla. Puomilla onnistuin uhkailemaan koiraa niin, että otti ylösmenon kerrankin oikein kunnolla! Radan aika vaan oli ihmeen huono. Kami tuntui kyllä jotenkin väsyneeltä, että ehkä se ei sitten edennyt ihan tavallista nopeuttansa.



Viimeisenä oli vielä piirinmestaruuksien toinen rata eli hyppäri. Radan alkupuolella oli inhottavat kolme estettä rinnatusten, kohta joita aina vihaan... Osasin löytää sen oikean tavan meille ja saatiin kohta suoritettua! Loppupuolella tuli yksi rima alas ja sen myötä lässähti vähän fiiliskin enkä ohjannut enää kunnolla vaan otettiin myös yksi kielto.



Kisojen jälkeen sitten ATT:n hallille Eva Lavnakovan koulutukseen Ledin kanssa. Vähän jo tuntui jaloissa koko päivän seisoskelu/kävely/kisailu, mutta ihan hyvin jaksettiin. Tehtiin rataa ensiksi pienissä osissa, nämä hyvin. Lopuksi vielä sai yrittää koko rataa, tässä kohdin alko vaan olemaan sekä koira että ohjaaja sen verran väsyksissä, että ei tahtonut oikein sujua. Koostetta onnistuneista pätkistä tässä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti